Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Činnost, práce: -stavební -projekční -znalecká -realitní -prodej materiálu

Revize: -elektrozařízení -hromosvody. Údržba a opravy: -elektrická zařízení. Služby: -nastřelování hřebů do betonu -přihlášky na elektroměry.

Služby: - inženýrska geologie - hydrogeologie - sanační geologie

- elektrikář - prodej, servis, montáž, revize - domácí spotřebiče.

Velkoobchod a maloobchod: - stavební systémy KNAUF - zárubně do sádrokartonových příček - izolační materiály, URSA, ISOVER, ORSIL, ROCKWOL - minerální podhledy THERMATEX, OWA - suché smaltové směsi - plovoucí podlahy spojovací materiál - dřevoštěpkové desky OSB - fasádní zateplovací systémy - nátěrové hmoty - stavební ...

Kovovýroba a zámečnictví. Výroba, montáž a oprava: - schody, vrata, mříže, oplocení - bezpečnostní kování - ústřední topení - kovové doplňky bytů, skladů, prodejny (police a regály). Prodej: - hutní materiál.

Truhlařstvi Práce: -truhlářské. Výroba: nábytku.

Provádí: -malířské prácenatěračské práce -zlacení.

Práce: - podlahářské - pokládka podlahových krytin.

Práce, služby: -vodoinstalatérství -topenářství.

Stavební a technický dozor se specializací na dopravní stavby.

Práce, služby: -elektromontáže -elektroinstalace

Práce: -stavební -rekonstrukce staveb.

Výroba a prodej: - srubové domy - řezivo, stavební řezivo do délky 11m - dřevěné brikety. Řezivo, pořez kulatiny, sušení, výroba dřevěné dlažby

Stavební firma: -pozemní stavby -vodohospodářské stavby -projekce -zemní práce -autodoprava.

Provádění staveb jejich změn a odstraňování. Práce: - rekonstrukce a opravy kanalizačních stok, vodovodních řádů, kanalizačních a vodovodních přípojek, čistíren odpadních vod, čerpacích stanic a jiných objektů. -zemní a montážní práce. Práce se stroji: •Traktorové rypadlo nakladač CASE 580 SUPER •Traktorové rypadlo nakladač CAT ...

Projektová a inženýrská činnost v oblasti ústředního vytápění. Návrh, projekce: - ústřední vytápění - kotelny.

Truhlářství: - truhlářské práce

Prodej, montáž, oprava: -stoupačky -vybavení bytových jader -kanalizační přípojky -vodárna -vodovodní baterie -WC**. Práce: -vodoinstalační.

Vodoinstalační práce - instalatérské práce

Drobné zámečnické práce. - opravy a převíjení elektromotorů

- tesařské práce - pokrývačské práce - pergoly - krovy - montáž střešních krytin - montáž střešních oken - sádrokartonové konstrukce - nátěry střech - zámková dlažba

Provádíme: - zemní práce dle požadavků a přání zákazníka jako jsou například: - skrývky, výkopy základů domů, výkopy jam, bazénů, přípravy HTU, příprava pod komunikace, práce ve stísněných prostorách, čištění koryt potoků, hutnění ploch a další.

činnost: - kompletní dodávky staveb - půdní vestavby - rekonstrukce objektů - novostavby - fasády - instalatérské práce - prodej koupelnových zařízení.