THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - truhlářské řezivo - stavební řezivo - deskový materiál.

Kovovýroba, zámečnické práce: - vozíky - rudly - hromosvody - lisování dílů - nástřihy dle požadavků - ohýbání trubek - soustružení - sváření CO2

Kamenictví. Práce: -kamenické.

Vodoinstalatérské, topenářské práce.

Elektroinstalace. Výstavba: - zařízení NN a VN - trafostanice. Nástrojárna. Výroba: - rozvaděče. Oprava: - elektromotory - elektrospotřebiče.

Prodej: - plastové dveře, okna, eurookna, rolety, garážová vrata NED.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce a zateplování starších rodinných domů - realizace průmyslových staveb - rekonstrukce výrobních a skladovacích objektů - výstavba nových ocelových hal. Odborné znalecké posudky nemovitostí.

Prodej, montáž: - instalatérské potřeby.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek a bytové doplňky kuchyňské linky, kancelářský nábytek, okna, dveře, samonosná schodiště, obklady, obložení schodů. Výroba, montáž: -vestavěné skříně.

Práce: - elektroinstalační, revize elektro - vodoinstalatérské - topenářské - zednická práce - sádrokartonářské - obkladačské - plynařské, revize plynu - vložkování komínů včetně revize - koupelny na klíč - kompletní solární systém.

Práce: - malířské - lakýrnické - podlahářské. Služby: - půjčovna lešení.

Stavební firma - stavební práce

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodejní sklad: -sádrokartony KNAUF -tepelné izolace ORSIL, POLYSTYREN, THERMOLAN -střešní okna VELUX -zateplovací fasádní systém MULTI THERM -barevné omítky -fasádní barvy -interiérové barvy HET -stavební lepidla a maltové směsi -hydroizolační a parotěsné folie -kazetové podhledy ...

Služby: - stavební činnost - projektová činnost ve výstavbě

Výroba stavebně truhlářská (výroba oken, dveří) Silniční nákladní doprava.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - malířské - natěračské.