THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Výroba: -dřevěné schody, ploty, pergoly, palubky, dřevěné obložení, zahradní nábytek, dvířka ke kuchyňským linkám, prahy, lišty, hranolky.

Činnost, revize: - plynařské práce - revize plynu, propan-butan. Servis, oprava, instalace: - sporáky - průtokové ohřívače - podokenní a komínové topidlo.

Činnost: - podlahářské - stavební dokončovací práce. Dodávka, montáž: - podlahové krtytiny - koberce, PVC, linolea - plovoucí a dřevěné podlahy - vyrovnávání podkladu - samonivelační systémy.

Prodej, montáž: - garážová vrata - vjezdové brány - stínící technika - sítě proti hmyzu.

Prodej, mmaloobchod: - ohřívače, bojlery - radiátory, topení

Výroba: - vrata, mříže, - ploty, stojany na kola - ocelové profily Nabídka montáže bezpečnostních dveří, zámků a kování

Opravy, prodej, broušení: - motorové pily Prodej: - propan-butan

Zahrada a krajinářská tvorba zakládání zeleně - zakládání veškeré zeleně včetně hrubé a jemné modelace terénu střešní zahrady - kompletní založení extenzivní, intenzivní střešní zahrady, položení podkladních a vegetačních vrstev vodní plochy - zakládání malých vodních ploch a vodotečí, koupacích rybníků, stavební -připravenost pro ...

Elektrikář - elektrikářské práce

Montáže i údržba - elektroinstalace a veřejné osvětlení

Autoservis - oprava, servis automobilů Zámečnictví -zámečnické práce

Zakázková výroba: - nábytek -okna, oken -dveře, dveří - schodiště - stolař, truhlář

Malířské a natěračské práce - malíř, natěrač

Kompletní zhotovení nových a rekonstrukce stávajících střech. Provádění klempířských a výškových prací pomocí horolezecké techniky a kácení stromů.

Zámečnictví. Strojní obrábění: -frézování, -soustružení.

Zakázková výroba nábytku - bytové solitéry, - malosériová výroba Dodávka interiérů bytových i do komerčních prostor.

Stavebniny. Prodej, montáž: -stavební materiál, -střešní okna FAKRO, FENESTRA, ROTO, VELUX, -dveře, -střešní krytiny - zdící materiály, -sádrokartony -tepelné izolace -klempířské prvky -zateplovací systémy -komíny, -stavební řezivo, -minerální podhledy, -obklady, dlažby, -odvodňovací systémy, ...

Výroba, prodej: -izolační pásy z oxidovaných asfaltů nepískované i pískované hadrové lepenky IPA*, BITUBITAGIT (BITUMOS SR**), EXTRASKLOBIT (BITUMOS ST**) -asfaltové šindele -modifikované asfaltované pásy.

Projekční kancelář: - stavební projekce - komplexní architektonické a stavební poradenské služby - typové projekty - osazování typových domů na konkrétní pozemek - individuální zakázky - inženýrská činnost

Práce, služby: -instalatérské -zámečnické -zednické -obkladačské.

Stavební práce: -renovace staveb -vedení a řízení staveb -zateplování vnějších plášťů budov -sádrokartonářské práce -obklady a dlažby. Projekce, poradenství: -stavební. Management, dozor: -stavby.