THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše služby: - sádrokartony, půdní vestavby - zateplování fasád - rekonstrukce domú a bytů - elektroinstalace.

Pokládka, lepení: - podlahářské práce - koberce a PVC, linoleum

Práce: - klempířské

Služby: - stavební činnost - projektování, dodávka, montáž vzduchotechniky a klimatizací

Služby: - klempířství - pokrývačství - rekonstrukce střech, realizace nových střech

Projekce: - elektro - elektrické zařízení - elektrické sítě. Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: - elektrické stroje a přístroje.

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - podlahy - kuchyně - schodiště - skříně - dveře.

Práce: - klempířské práce, - pokrývačské práce, - dodávky včetně osazení střešních oken VELUX, - opravy komínů v nadstřešních částech, - výroba a montáž všech klempířských prvků ( okapy, žlaby, střešní výlezy, klempířské prvky), - pokládka všech druhů šindelových střech.

Práce: - tesařské, - truhlářské.

Služby: - pokrývačství - zednictví

Práce: -klempířské, -střechy.

Výroba: - nábytek (kuchyně, vestavěné skříně, ostatní nábytek). Prodej, montáž: - kuchyně, vestavné i volně stojící kuchyňské spotřebiče - nábytek. Interiéry na klíč: - prodejny, restaurace, ubytovací zařízení.

Navazujeme na dlouhodobé působení a zkušenosti především z leteckého a automobilového průmyslu. Díky čemuž jsme spolehlivým partnerem a dodavatelem různých druhů materiálů a služeb určených pro využití v moderních průmyslových technologiích. Naše produkty: - lepící pásky - náhradní díly automobilů - antistatické produkty - stavební ...

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Stavebniny. Maloobchod, prodej, eshop: -stavebniny. -stavební materiál. -zdící materiály. -instalatérské potřeby. Půjčovna, zapůjčení: -nářadí: -bourací kladivo. -míchačka. -řezačka obkladů. -vibrační pěch.

Velkoobchod, maloobchod: -vodoinstalační materiál. - čerpadla

Malá vodní elektrárna. Výroba: -energie.

Stavební firma: -výstavba rodinné domy. -průmyslové stavby. -občanská výstavba. Práce: -zemní práce. -demolice objektů. Developerská činnost. Betonárna Plazy, tel: 326 330 025 Výroba, doprava: -betonové směsi.