THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Práce: - obkladačské, - tesařské, - pokrývačské, - zednické, - půdni vestavby, - sádrokartonářské.

Maloobchod, prodej: - stavební stroje - minirypadla - lopatové nakladače - hydraulická bourací kladiva - náhradní díly. Maloobchod, půjčovna: - vibrační technika - hutnicí technika.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -nábytek kuchyňské linky, komody, skříně... -dveře -okna, eurookna -schody -vrata, ploty, pergoly... -dřevěná WC** sedátka. Prodej: -řezivo, stavební řezivo hranoly, prkna, latě.

Zámečnické práce.

Stavební firma. Stavební práce: - rekonstrukce - nová výstavba - veškeré stavební práce.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiály.

Práce: - topenářské. Maloobchod, prodej, montáž: - topenářské potřeby - topenářská technika.

Výroba: - betonové výrobky - panely - sádrové výrobky - cementové výrobky - vápenné výrobky.

Zámečnictví. Čištění: - technická zařízení.

Práce: - malířské - lakýrnické - tapetářské.

Výroba: - obloukové železobetonové překlady. Výrobna a prodej obloukových překladů: ATBET - Roman Čejka Rejšice 25/1 294 42 Luštěnice

Provádíme: - silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvody. Prodej RC modelů a příslušenství.

Výroba, prodej: - výrobky z umělého kamene - ozdobné a upomínkové předměty, doplňky zahrad, parků - stavební prvky. Zakázková výroba: - výrobky z umělého kamene sochy, květináče, lucerny. Prodej: - dřevěné obklady - tmely - lepidla - stavební chemie.

Dřevěné stavby: - altány - pergoly - zahradní domky - přístřešky - zastřešení bazénů.

Projektová, konzultační a inženýrská firma. Specializace - problematika dopravních staveb. Projektování dopravních a inženýrských staveb. Inženýring.

Stavební inženýrství. Projekce: - stavební. Stavební dozor, inženýrská činnost ve výstavbě.