Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Výstavba, rekonstrukce, servis - bazény - bazénové technologie.

Prodej a opravy. - elektrické ruční nářadí - nastřelovací technika - čerpadla - elektromotory - rotory - statory - servis, montáže. Vinuté statory: - pro běžné použití - pro speciální použití - pro práci ve velice extrémních podmínkách 2pólové, 4pólové, vícepólové, víceotáčkové, speciálnírovné drážky, šikmé drážky ...

Výroba vinutých dílů pro elektromotory - rotory - statory.

Prodáváme a montujeme komíny: - komínové systémy Provádíme: - frézování komínů - vložkování komínů - revize komínů - další kominické služby.

Dodávka a montáž - bazény včetně mobilního zastřešení - sauny.

Kompletní dodávky střech na klíč. Prodej klempířského materiálu a prvků. Výroba atypických klempířských prvků. Střechy nové, opravy a rekonstrukce. Vysekávací stroj, 8m ohýbačka plechu.

Činnost: - rekonstrukce bytů - realizace interiérů - návrh, realizace zahrady, veřejná zeleň - správa nemovitostí - hodinový manžel

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyně - dřevěná schodiště - terasy, pergoly - zahradní nábytek - dveře Prodej: - palivové dřevo, dříví

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - montáž tepelných čerpadel a solárních systémů

Prodej, montáž, realizace: - dřevěné podlahy, terasy - dřevěné fasády.

Dodávka, montáž: - podlahové krytiny - laminátové, dřevěné podlahy - linoleum - PVC podlahy, koberce. Práce: - podlahářské.

Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce budov - zateplení fasád - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů - elektromontáže - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu.

Práce: - instalatérské - topenářské - montáž tepelných čerpadel.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - revize plynu.

Kompletní sortiment barev, laků a nátěrů. 5. května 457 250 64 Měšice Středočeský kraj

Vyrábíme mříže, brány (včetně pojízdných), dveře a vrata, zábradlí (balkónová a schodišťová), schodiště, ploty, přístřešky, konstrukce (autobusové zastávky), regály, nájezdy, kovaný nábytek a bytové doplňky. Neváhejte nás oslovit pro realizaci Vašich představ z tradičního kovu i nerezu.

Prodej: - stavební materiály - obklady - dlažby - sádrokartony - střešní krytiny.

Naše firma provádí především výstavbu veškerých inženýrských sítí: - vody - kanalizace - plyn - elektro - komunikací (dlážděné, živičné) - pozemní stavby

Firma se zabývá dodávkou a montáží všech druhů podlah: pvc, koberců, korků, parket a laminatu. Renovace parket a vyrovnání podlah.

Výroba - betonové výrobky Prodej - obklady - dlažby - instalatérský materiál - vybavení koupelen