Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej - deskový materiál laminové, dýhované, surové, dřevotřískové desky, sololit, sololak - pracovní desky KRONOSPAN, EGGER Truhlářské práce Možnost dodání - vestavěné spotřebiče - digestoře Zakázková výroba, montáž - kuchyně - kuchyňské linky - kuchyňská profilová dvířka (foliová, dýhovaná) - ...

Provádíme výrobu vlastních kolekcí v Číně, Indii a Nepálu. Provozujeme maloobchodní a velkoobchodní prodej moderních a klasických koberců v ČR, SR, Bosně a Hercegovině, Maďarsku. Zajišťujeme odborné poradenství, čištění a opravy koberců. Jsme distribotoři firem Wissenbach, Esprit pro ČR a SR.

Nářadí pro profesionály: -kompresory -pneumatické nářadí -elektronářadí -ruční nářadí -nástroje -dílenský nábytek -vybavení autodílen -spotřební materiál -brusivo -chemie -spojovací materiál -hutní materiál -vybavení dílen spotřebním materiálem.

Izolatérské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Zateplování fasád Pronájem a montáž - lešení Pokládání - obklady - dlažby Stavba - rodinné domy Zednické práce

Lakýrnické práce Malířské práce Přípravné a dokončovací zednické práce

Nabízíme značkové elektrické i mechanické nářadí, nástroje a čistící techniku za dobré ceny. Mezi další zboží z naší nabídky patří mimo jiné technická zařízení pro pracoviště či měřící a laserová technika.

Prodej: - nářadí - dřevoobráběcí stroje - kompresory - elektrické nářadí - vrtačky - úhlová bruska - příklepové vrtačky - elektrické ruční nářadí

Stavby rodinných domů na klíč v Praze a Středočeském kraji. Nabízíme realizaci a údržbu rodinných domů včetně zpracování projektové dokumentace a dalších služeb.

Naše firma působí na trhu již 17 let. Provádíme tyto práce: - výroba a montáž všech typů střešních vazeb - pokládka všech druhů krytin - sanační a ochranné nástřiky - výpočty a dodávka všech použitých materiálů - hoblování, výroba pergol, zahradních sezení atd. - podbíjení říms a obklady interiéru palubkami - zateplování ...

Provádění geodetických prací. Zaměření inženýrských sítí pro kolaudaci. Vytyčení hranice zemědělských a lesních pozemků.

Realizace, rekonstrukce - stavby

Vedeme široký sortiment koupelnového zboží. Nabízíme vany, sprchové kouty, sanitární keramiku, vodovodní baterie a obklady a dlažby do koupelny od českých i zahraničních výrobců.

Speciální zboží pro stavebnictví: -distanční prvky z plastu a oceli -distanční prvky z vláknobetonu a z litého betonu -distanční prvky pro bednění -izolační prvky do věnců, pracovní spáry -tkanina na bednění -prvky pro spojování a kotvení -kotevní technika -prvky pro odhlučnění schodišť -upevňovací a montážní technika ...

Asfaltérské a stavební práce při údržbě a rekonstrukcích a výstavbě pozemních komunikací. Provádíme vlastní zádlaby včetně dodávky dlažebního materiálu a obrubníků.

Demolice železobetonových konstrukcí Vrtací práce pomocí diamantové techniky Opravy - betonové konstrukce

Zámečnická výroba - mříže Jeřábnické práce Práce s manipulátory MATBRO – dosah 7m Zámečnická výroba - zábradlí - plotové dílce Zemní práce - práce se zemními stroji (bagr KOBELCO, UNK 320 LOCUST 903) Výroba - konstrukce hal, přístřešků včetně opláštění - kovové konstrukce Broušení na kulato, na ...

Tesařské práce Montáž krovů, pergol, altánů, bednění schodů bazenů... Dodávka dřevostaveb na klíč ekologické stavby Výroba - dřevěné rybářské pramice Montáž - sádrokartony Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna.

Distribuce vysoce kvalitních komponentů: - ventily - šroubení - rychlospojky - hadice - kohouty - regulátory tlaku - svařovací automat.

Provozujeme stavební firmu. Nabízíme zpracování stavební dokumentace, vyřízení stavebního povolení, realizace stavby a podobně.

Opravy a údržba interiérů. Malířské práce a obkladačské práce. Pokládání koberců. Opravy a repliky nábytku. Servis počítačového vybavení a sítí.

Truhlářské práce. Výroba nábytku - kuchyně, postele, vestavěné skříně.