Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Nabízíme vám komplexní služby od návrhů až po realizace interiérů na klíč. Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů, zajistíme veškeré stavební práce a návazně i vybavení kuchyňskou linkou, dveřmi, vestavěnými skříněmi a dalšími bytovými doplňky. Klademe důraz na detail a zajišťujeme dokonalé provedení práce.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže a servis chladícího zařízení. Koupě a prodej zboží. Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Realitní činnost.

Nabízíme: - broušení a lakování parket - renovaci dřevěných podlah - pokládku plovoucích podlah - pokládku PVC.

Servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - topné systémy - elektřina, plyn. Topenářské práce.

Provádíme stavební práce, obklady, zateplení, sádrokartony a omítky..

středisko 300 - rodinné domy - výstavba a rekonstrukce rodinných domů a vil středisko 200 - podlaháři - pokládka většiny druhů podlahových krytin - montáž dveří Sapeli

Revize bez omezení napětí ve třídách A, B, C Revize - hromosvody.

Plně automatická počítačem řízená betonárka. Výroba, prodej a rozvoz betonových: - směsí - písků - drtí. Zhotovení základů a desek k rodinným domům, zhotovení hrubých staveb rodinných domů. Zemní práce: Rypadlo/nakladač JCB 1CX a JCB 4CX - k dispozici lžíce 30, 45 a 60 cm - hodinová sazba: 500 Kč a 650, - Kč + DPH - doprava na ...

Skleněné dveře s kováním Dorma, skleněné posuvné dveře, sprchové kouty Dorma. Skleněné schodiště, skleněné zábradlí.

dodavatel v oblasti vytápění, plynoinstalatérství a sanity v inženýrské, průmyslové, bytové a občanské výstavbě.

Stavba, kanalizace, odvodnění, inženýrské sítě, zámková a kamenná dlažba, parkoviště, rampy, mozaiky, povrchy.

Zakázková kovovýroba. Navrhujeme, vyrábíme a montujeme, brány dvoukřídlé, brány pojezdové, brány samonosné, vrátka, vrata, ploty, schody, regály, mříže.

Velkoobchodní prodej spojek pro potrubí.

Mobilní domy pro použití chaty, kanceláře nebo přechodného bydlení.

Zastoupení zahraničních firem zařízení pro vysoké napětí. Výhradní zastoupení firem Maschinenfabrik Reinhausen a Passoni Villa pro Českou republiku.

Specializujeme se na lícové zdivo, lícové obklady, režné zdivo, lícové obklady plotů a krbů, zděné ploty. Ale také realizujeme hrubé stavby, domy na klíč, provádíme zateplení fasád a jiné.

Internetový obchod, prodej: - obráběcí stroje - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - manipulační technika - kotvící technika - nástroje - brusivo - pracovní oděvy - potřeby pro důma zahradu.

Internetový prodej profesionálních distributorů, přepínačů, konvertorů a boosterů různých typů audio a video signálů..

Jsme prémiová značka pro řešení na bázi polymerů v oblasti stavebního, automobilového průmyslu i ostatních průmyslových odvětví. Nabízíme – energeticky úsporné systémy a materiály jako plastová okna, balkonové a vchodové dveře, podlahové a stěnové vytápění/chlazení, domovní instalace, zemní vzduchové výměníky, hospodaření s dešťovou vodou. ...

Prodáváme stavební materiál – stavebniny – cement, vápno, malty, cihly, tvárnice, polystyren, izolace, stropy, překlady, komíny, betonové výrobky, dlažby, panely, jímky, dále písek, drť, štěrk, zeminu, uhlí, brikety. Používáme vlastní nákladní dopravu – Tatra s hydraulickou rukou, Tatra sklápěč, Tatra návěs, Avia kontejner. Nabízíme služby ...

Specialista na stavební rekonstrukce. Lukostav poskytuje širokou nabídku stavebních prací. Hlavním zaměřením jsou rekonstrukce bytů a domů. Na Lukostav se můžete obrátit i s požadavky na vymalování pokoje, výměnu radiátorů, rekonstrukci koupelny či bytového jádra. Postavíme sádrokartonové podhledy a stěny, položíme podlahy, nebo obložíme zdi. ...

Dodávky, servis a montáže bazénů, saun, lázní a solárií včetně příslušenství.

Výroba elektroinstalačního materiálu, rozvodnic a příslušenství: - rozvodnice na omítku IP40 - rozvodnice pod omítku IP40 - plastové kryty IP40 - rozvodnice IP55 a IP65 - svorky dvoupólové IP20.

Výroba, prodej a servis garážových vrat, vjezdových bran, předokenních rolet, žaluzií, plotů a zábradlí.