Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Stěžejní činností naší firmy je prodej a montáž plastových, dřevěných, hliníkových a ocelových oken a v neposlední řadě i všech interiérových a vchodových dveří.Jsme schopni Vám v oblasti oken a dveří nabídnout komplexní služby od zaměření, přes odbornou pomoc při výběru nejvhodnějšího typu, až po zednické zapravení a odvoz vzniklého odpadu. ...

Maloobchod a velkoobchod s bateriemi a akumulátory všech druhů a velikostí. Pro správné nabíjení akumulátorů nabízíme kvalitní nabíječky. Zabýváme se dodavkami a servisem UPS - založních zdrojů. Provádíme repasi baterií pro všechny bateriové spotřebiče jakou jsou například: vrtačky, vysavače, měřící přístroje, zdravotní technika atd. Zabýváme se ...

Dodávka, prodej: -elektronické součástky pro průmyslovou automatizaci. -automatizační technika.

Stavby na klíč: -dřevostavby -zahradní domky -altány, pergoly -dětská hřiště -venkovní terasy

Výroba, prodej, maloobchod: -truhlářské řezivo -stavební řezivo -hoblovaná prkna -obkladové a podlahové palubky -lišty -spojovací materiál -plotovky -OSB* desky. Naložení a doprava materiálu.

Firma Stavokomplet byla založena v listopadu 1992 s cílem poskytovat kvalitní servis v oblasti městského inženýrství, spočívající v projektové přípravě staveb, inženýrské činnosti a samotné realizaci stavby až do kolaudace, formou na klíč. Zajišťujeme provozování vodovodů, kanalizací a ČOV ve městech, obcích a průmyslových areálech. Naše ...

Provádění kompletních stavebních, tesařských, železářských, betonářských a jeřábnických prací. Stavební firma.

Doprava a mechanizace: - doprava stavebních materiálů (možno využít auta s hydraulickou rukou) - zemní práce - odvoz suti a zeminy včetně nakládky kontejnerový odvoz suti - práce čelisťovým drtičem (recyklace stavebních sutí) - mechanizované bourací práce - půjčovna stavební mechanizace (nářadí, stroje, lešení ...

Provoz ubytoven pro skupiny pracovníků i jednotlivce. Drobné stavební práce.

Stavební firma. Výstavba zděných rodinných domů. Stavby betonových sklepů, základových desek. Zhotovení krbu dle zadání zákazníka.

Firma dodává: - systémy vnějšího zateplení budov - široký sortiment ušlechtilých omítkovin a malt - sanační systémy - fasádní barvy - spárovací hmoty - stavební lepidla a tmely - vnitřní nátěry - syntetické bezesparé podlahoviny - tekuté izolace a impregnace - výrobky speciální stavební chemie.

Revizní technik komínů. Provádím revize komínů, roční prohlídky komínů i vložkování komínů.

Developer distribučních, průmyslových a logistických objektů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nástroje -nářadí

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Nabídka služeb v oblasti plynu a topení.

Společnost REVA - stavebně obchodní spol. s r.o. nabízí široké spektrum zemních a stavebních prací. Specializuje se na pokládku zámkové dlažby a dalších dlažeb na klíč. Provádí výstavbu a opravy plotů a chodníků, zhotovení dětských hřišť, příjezdových cest a parkovišť.

FOUKANÁ IZOLACE, TEPELNÁ IZOLACE, AKUSTICKÁ IZOLACE, ODVĚTRÁVANÁ FASÁDA

Kamenictví. Výroba: - pomníkové díly - dlažba - schody

Projektování v pozemním stavitelství. Občanské stavby. Pozemní stavby: -realizace. Průmyslové stavby. Demolice. Inženýring v pozemním stavitelství. Rekonstrukce: -budovy -byty.