Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Průmyslové stavby;pozemní stavby;sádrokartonové konstrukce;železobetonové konstrukce;stavba na klíč.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -vodoinstalační materiál: -vybavení koupelen -rozvody-voda, plast, měď* -zahradní hadice -vodovodní baterie.

Výroba, design a prodej: - kovaného nábytku - svítidel - doplňků - mříží - zábradlí - vjezdových bran - plotů. Návrhy interiérů. Produkty: - židle - postele - stoly - svítidla - mříže - zábradlí - svícny - doplňky.

Přeprava: -betonové směsi AUTOMIXY a BETONPUMPY. Služby: -úklid -čištění koberců a čalouněný nábytek.

Výroba a prodej náhrobních předmětů.

Služby: - umělecké kovářství - sériová kovovýroba využívající širokou škálu různých materiálů - zámečnictví - další umělecké obory - industriální a zakázková výroba - spolupráce s interiérovými architekty. Komplexní služby v oblasti zpracování kovu. Od počátků se věnujeme jak sériové výrobě, tak jednotlivým zakázkám. Tato kombinace ...

Klimatizační systémy: - komplexní služby - dodávky na klíč - dodávka a montáž klimatizace - instalace a zprovoznění klimatizačních a chladících zařízení - opravy - servis a preventivní prohlídky klimatizačních systémů - návrhy klimatizačních systémů - zpracování projektové dokumentace - MaR pro vzduchotecniku a chlazení.

Nabízíme služby odborně způsobilého Koordinátora BOZP na staveništi.Výkon TDI.

Stavebniny - klempířství, pokrývačství. Stavebniny: - prodej, maloobchod, velkoobchod. Řemeslo: - klempíři - pokrývači. Zdivo: - Porotherm - Heluz - Ytong - KVK - porobeton.

Firma Interiér Adámek - ing.Zdeněk Adámek se zabývá komplexní dodávkou zakázkových interiérů. Navrhneme, na míru vyrobíme a dodáme jakékoli interiérové prvky libovolné složitosti včetně kovových a skleněných částí. Vyrábíme atypický nábytek do bytových i komerčních prostorů (byty, rodinné domy, obytné budovy, administrativní objekty, banky, ...

Světová jednička v sanaci škod. Sanace při škodách způsobených: - požáry - výbuchy - zemětřesením - silným větrem - povodněmi - deštěm - vniknutím vody a únikem chemikálií.

CNC Obrábění kovů. -Frézování, soustružení, vrtání Výroba dílů středně velké až velké serie. Zámečnická výroba, : - ocelové konstrukce střední včetně povrchové úpravy (ocelová konstrukce) - schodiště z oceli - zábradlí a mříže z oceli, - vrata, brány, ploty z oceli

Prodáváme ruční elektrické nářadí, aku nářadí, kompresory, brusky, zahradní nářadí, akumulátory a nabíječky značek Makita, Metabo, Milwaukee, Bosch, Dewalt, Narex a Protool. Zboží je expedováno přes GLS nebo poštou.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: -lampy, osvětlení, elektroinstalační materiál, vypínače, zásuvky, kabely, pojistky, zabezpečovací zařízení, satelity, žehličky, překapávače, lustry. Nářadí: -elektrické, ruční, brusky, vrtačky, pily, šroubováky, svorky, sekery, kladiva. Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, ...

Výroba a prodej komínových systémů, stavba krbů na zakázku. .

Opravy, rekonstrukce: - střechy Práce: - pokrývačské - montáž střešních oken - nátěry klempířských prvků.

Kompletních služby v oblasti návrhů a realizací veškerých druhů podlahových krytin včetně ošetřovacích systémů, nano technologie, zakázková výroba nábytku.

Veškeré stavební a rekonstrukční práce : Např.: - příčky zděné, spárované, sádrokartonové - betony podlah - podhledy sádrokartonové, minerální kazetové - omítky štukové, sádrové, umělé - zateplování fasád, vnitř. prostor RD - obklady koupelen, bazénů - dlažby vnitřní, venkovní, z kamene, uměl. pískovce - terasy, zámkové dlažby, chodníčky, ...

Průkaz energetické náročnosti za bezkonkurenční cenu Zajišťujeme projektovou dokumentaci pozemních staveb. Pro Vaši stavbu Vám vystavíme průkaz energetické náročnosti budovy PENB (dříve energetický štítek ) či pro Vás vypracujeme požárně bezpečnostní řešení stavby ( PBŘS ), a to za nejnižší ceny na trhu! Kontaktujte nás.

Umělecký truhlář. Vyrábíme na zakázku schodiště, dveře, okna, eurookna a kuchyně.

Revize a montář el.instalace.

Naše firma se zaměřuje na prodej, distribuci, poradenskou činnost kotevní, upevňovací techniky a dalšího sortimentu zaměřeného na stavebnictví. Našim společným cílem je poskytovat nadprůměrné služby zákazníkům k jejich plné spokojenosti.

Návrh, výroba, montáž, renovace: - kuchyňské linky - nábytek - schodiště - obklady stěn a podhledů.

bezplatné propočty spotřeby tvárnic a betonu bezplatné cenové nabídky pro stavby na klíč prostřednictvím našich aplikačních firem provádíme stavby na klíč prodej tvárnic IZOBLOK ( celé kamiony zavážíme zdarma přímo na staveniště) při odběru menšího množství tvárnic je možné krátkodobě využít našich skladových prostor prodej jednotlivých ...