Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nabídka: - inženýrské služby - stavební dozor.

Prodej, pokládka: - koberce - korek - pvc - plovoucí podlahy (laminátové a dřevěné na klíč).

Prodej, montáž, servis kotle: - plynové - elektrické - lokální na tuhá paliva - všechny značky VIADRUSS, MORA, PROTHERM, VAILLANT, JUNKERS. Rozvody ústředního topení: - plast - REHAU - v mědi - v oceli. ELEKTROMONTÁŽE: - nízké napětí NN - vysoké napětí VN - montáž - opravy - servis.

Čistírna odpadních vod. Provozování vodovodů a kanalizací.

Studnařské práce: - vrtání průměr 120-150 mm. Studnařství.

Dovoz, výroba a distribuce: - ventilační mřížky - plastové vzduchové rozvody - elektrické ventilátory - plastové okapy - mříže, poklopy, výlevky - vpustí, zpětných klapek - ventilační a odvodňovací rekonstrukce.

RENOVA nabízí: - malování bytů, kanceláří a fasád (včetně zateplení) - lakování okeních rámů, dveří a kovových konstrukcí - renovace starobylých místností - rekonstrukce bytů - kompletní rekonstrukce bytových jader - demontáž stávajícího bytového jádra - odvozu a likvidace stavebního odpadu - bezplatná konzultace, zaměření a ...

Výstavba a rekonstrukce sportovišť Firma TENIS SCHMID byla založena již v roce 1988 jako první svého druhu v ČR. Zaměřujeme se na stavbu soukromých i veřejných sportovišť, určených jak pro vrcholový sport, tak pro rekreaci. Protože sportovní zážitek je odvozen nejen od vlastního sportovního výkonu, ale také od kladných pocitů ze sportovního ...

Prodáváme: - písek - štěrk - okrasné kačírky různých velikostí - kvalitní zahradní zeminu s dovozem. Provádíme: - výkopy základových pasů - zemní a demoliční práce - terénní úpravy zahrad a pozemků na klíč. Autodoprava, kontejnery, výroba zahradní zeminy.

V naší prodejně si můžete osahat všechny druhy materiálů na výstavních bazénech a na místě se seznámit s výstavbou bazénu od výkopu po spuštění bazénu. Technologie, zastřešení, whirlpooly a sauny od základního po nadstandardní provedení.

Prodej, montáž a servis úsporných plynových radiačních a kondenzačních kotlů Orako.

Distribuce: - vybavení koupelen - sanitární technika. Sítě specializovaných prodejen v České a Slovenské republice.

Nová prodejna - moto oblečení pro enduro, motocros - motodoplňky - přilby - boty - oblečení - kompletní sortiment motodoplňků prodej dětského oblečení pro motokross - prodej polepů pro motocykly enduro a motokross zn.BLACKBIRD RACING.

Kamenictvívýroba z přírodního kamene - schody - parapety - pomníky - pomníkové díly Kamenická výroba - pomníky - pomníkové díly Kamenická výroba - parapety Kamenická výroba - schody

Hydroizolace železobetonových konstrukcí - včetně sanace, průmyslové podlahové systémy

Elektroinstalační práce Prvky slunečního zastínění na elektrický pohon žaluzie, rolety Prvky slunečního zastínění na elektrický pohon (markýzy)

Fasády Opravy památkových budov - fasády Pokládka - zámkové dlažby Stavby na klíč - rekonstrukce Střechy na klíč

Tesařské práce Stavební práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Pokládka - obklady - dlažby Zednické prácestavba - krby

Demontáž a rekonstrukce - plovoucí podlahy dřevěné, korkové, laminátové renovace, broušení a lakování - dřevěné podlahy

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce Drobné stavební práce

Montáž - tepelná čerpadla Montáž - klimatizace Montáž - vzduchotechnika