Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Zednictví Malířství, lakýrnictví, natěračství

Firma Konfia s.r.o. byla založena v říjnu 2003. Zakladatel firmy Ing. Koranda František je absolvent ČVUT FSI, obor konstrukce tvářecích a obráběcích strojů, který vystudoval s vyznamenáním.

Kamenické práce - nápisy na pomníky výroba - pomníky

Rekonstrukce, výstavba: - čistírny odpadních vod ČOV - čerpací stanice. Poradenství v oblasti čerpání vod. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení mzdové agendy, zpracování mezd - vedení daňové evidence. Poradenství při daňovém přiznání.

Stavební firma. Zednické práce. Rekonstrukce: - byty, rodinné domy - fasády, zateplování - obklady či dlažby. Dokončovací stavební práce.

Firma zpracovávající dřevo nabízí: Výroba stavebního a truhlářského řeziva. Pilařské zpracování dřeva.

Stavby a rekonstrukce -elektroinstalace

Rýdl Podlahy Prodej a pokládka všech druhů podlah - koberců, pvc, vinylů, linolea, masivních parket, plovoucích podlah, korku a terasových roštů.

Projkce - pozemní stavby Výstavba bytů

Zámečnictví, nástrojářství

Zelená linka:800262737. Výroba, prodej, montáž: -předokenní rolety -garážová vrata -vjezdové brány -ploty -žaluzie -markýzy. Sídlo: Petrov.

Výroba, prodej: - otopná tělesa do administrativních budov, hal, kanceláří, obytných domů i koupelen.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

-Poskytování technických služeb Truhlářství, podlahářství

Lakýrnické práce - penetrace omítek Malířské práce Tapetářské práce Montáž - zateplování Montáž - sádrokartony Štukatérské práce - sádrové omítky - stěrky - štuky

Výroba, dodávka, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy.

-Lakýrnické práce -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Kácení motorovou pilou Zámečnictví, nástrojářství

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba dalších výrobků ...

Jeřábnické práce do 20 tun Výroba - ocelové konstrukce Prodej - hutní materiál Zámečnické práce

Zednictví, realizace fasád, koupelen, interiérové i exteriérové dlažby.

Kovošrot: -výkup železa a barevných kovů včetně odvozu -kompletní demolice staveb -zemní práce včetně dopravy.

Truhlářské práce Zakázková výroba - nábytek - kuchyně, kanceláře atd - bytové doplňky - montáže nábytku - dřevěné ploty -drobné dřevěné kulisy -opravy dřevěného nábytku a věcí ze dřeva