Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Kovovýroba: - ploty - vrata - konstrukce - mříže - regály - kóje, kotce - pletiva - sítě - mobilní oplocení.

Topenářství: - vzduchotechnika - elektroinstalace a revize Správa a údržba nemovitostí..

Zednické práce, rekonstrukce bytových jader, sádrokartonové vestavby, zateplení objektů, půjčovna nářadí. Kvalita za slušné ceny.

Chytrá pěna - nabízíme řešení zateplení a izolací certifikovanými stříkanými PUR izolačními pěnami

V současné době společnost POHL provádí komplexní dodávky: - pozemních staveb - inženýrských staveb - vodohospodářských staveb - podzemních staveb - rekonstrukce stávajících objektů.

Služby v oblasti stavebnictví, stavební práce. Specializace na obklady a dlažby. Dále rekonstrukce bytových jader, kuchyně, koupelny, sádrokarton a další. Výroba okrasných zrahradních váz. Různá variace váz.

Prodej a výroba materiálů a zboží určených ke gravírování. Stroje a zařízení Tvrdokovové monolitické frézy Orientační systémy Deskové materiály pro gravírování Dveřní štítky

Výroba, prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -eurookna -plastová okna, dveře -zimní zahrady -schodiště aj.

Zajišťování veřejně prospěšných služeb.

Stavíme rodinné a rekreační domy na klíč.

Zajišťujeme obklady a dlažby. Provádíme drobné zednické práce. Pokládáme zámkovou dlažbu.

Zajišťujeme a provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných a bytových domů jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, škol, kanceláří apod. Specializujeme se na kompletní dodávky a montáže vodoinstalací, kanalizací, přípojek elektro, elektroinstalací, automatizace, EZS, montáže alarmů ...

Přistavení kontejneru na odvoz suti a jiných odpadů. Provádíme bourací i zemní práce, demolice i odvoz odpadu. Bourání a likvidace objektů i černých skládek. Vyklízíme areály, sklady, kanceláře, byty, chaty, sklepy. Stěhování a vyklízení pozůstalosti. Nákladní autodoprava. Odvoz a vyklízení odpadu, vynosíme odpady i suti. Stěhování nábytku, ...

Přípravné práce pro stavby, oplocení pozemků.

Vlastní výroba rozvaděčů, elektromontážní práce, kabelové rozvody, instalace, elektrické přípojky, montáž a revize hromosvodů, příprava pro změnu distribuční sazby, opravy a údržba zařízení, elektrické topení, správa veřejného osvětlení, revize elektro, práce s plošinou M 16, poradenství.

Chemické čištění energetických zařízení.Topenářské a instalatérské práce, podlahové vytápění.

Provádíme: - elektrorevizní práce - montáže přípojek a elektrického vytápění - ochranu proti přepětí a domovní elektroinstalace s dodávkou materiálu - elektromontáže zařízení NN, v průmyslových a stavebních objektech - elektroinstalace: bytové, čerpacích stanic PHM, venkovního osvětlení, apod. - revize elektrických zařízení, elektro - ...

Montáž, opravy, údržba elektroinstalací, elektrických zařízení, telekomunikačních zařízení, datových sítí, optických kabelů a vláken. Správa a údržba nemovitostí. Repase PC

Naším předmětem podnikání je provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování.

Prostředí a fluidní technika nabízí: -hospodaření s dešťovými vodami -elektrotechnika -městská hydrologie -hydraulika -protipovodňová ochrana -regulace hladiny -zachycování plovoucích nečistot.

Výroba, prodej a montáž. - plastová okna - dveře - výlohy. Vyrábíme plastová okna, dveře a výlohy dle individuálních požadavků zákazníka z čtyřkomorových nebo šestikomorových plastových profilů německé firmy GEALAN Werk.

Produkty: - Elektrické přímotopné konvektory - Kotle na LTO - Zásobníky - Průtokové ohřívače. .

Betonárna Černošice OK BET. Prodej betonů: - podkladní - konstrukční - výplňové - lehké - tepelně izolační /liapor/ - cementové potěry pro podlahové vrstvy - betony vyráběné podle různých normových předpisů - beton složený dle přání zákazníka.

Práce: - malířské - štukování stěn - plastické nástřiky, nástřiky VARIOPAINT.