Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Zajišťujeme kompletní studnařské práce. Popis činnosti: - studnařské práce - kompletní servis - motoservis - opravy silničních vozidel - auto moto - prodej palivového dřeva - metrová polena, špalíky na míru (i štípané) vč. dopravy - odbahňování rybníků a nádrží - odebírání vzorků, zajištění rozborů sedimentů dna, zajištění likvidace ...

Truhlářství . Prodej dřevěných a plastových oken Prodej kuchyní Výroba kuchyní, renovace vč. dvířek Výroba eurooken vč. dveří Výroba atypických schodů Výroba zábradlí a plotů Zakázková výroba Výroba a renovace kuchyní, atypických schodů, zábradlí, plotů i eurooken.

Nabídka instalatérských prací.

Stavební firma nabízí kompletní rekonstrukce bytů.

Velkoobchod, maloobchod, realizace: - podlahy dřevěné - laminátové podlahy - bambusové podlahy - podlahy z exotických dřevin - venkovní terasy - podložky - přechodové a obvodové lišty - brusivo - lepidla - laky - oleje - tmely - penetrace - nivelační stěrky - čistící prostředky.

Provádíme kompletní rekonstrukce, opravy a realizace nových střech a fasád, jejich zateplování a výškové práce. Nabízíme střechy na klíč i konkrétní pokrývačské a klempířské práce.

Běžná správa komunikací. Opravy stavebních strojů. Půjčovna strojů.

Pozemní a inženýrské stavitelství.

Truhlářství David Svoboda se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva i z lamino desek. Pro výrobu Vašeho nábytku nám postačí náčrtek (plánek) od ruky, stačí si jen vybrat barvu ze vzorníku a výroba může začít. Zároveň jsme schopni vyrobit nábytek dle výkresové dokumentace nebo vizualizace z kuchyňského studia.

Výroba: - dveře: - bezpečnostní - interiérové, dvoukřídlé, domovní masivní, venkovní, vstupní venkovní, dveře sauny - dřevěná okna EURO 68 - mříže.

Geodézie, zajišťujeme geometrické plány, vytyčování hranic parcel, vytyčování staveb, dokumentace skutečného provedení staveb, sledování deformací, účelové mapy, důlní geodézie, GPS, nivelace. Nabízíme inženýring a poradenství v oblasti katastru.

Od počátku se firma orientovala na dopravní stavby a obchodní činnost. Při založení měla základní kapitál 100 tisíc Kč.

Mateřská společnost EUFI-European financing & investment s.r.o. byla založena v roce 1996 a na českém trhu podniká ve třech oborech: development, food a fashion. Výstavba rodinných domů a bytů.

Velkoobchod, maloobchod. SPOJOVACÍ MATERIÁL: Vruty: -univerzální do dřeva a plastu s křížovou, čtvercovou a TORX drážkou a se zapuštěnou, půlkulatou a čočkovou hlavou. .

Nabízíme: - LAMINÁTOVÉ BAZÉNY: - celkem 30 typu - s tepelnou izolací - bez tepelné izolace - s integrovaným schodištim - tvary obdélník, ovál, kruh. - PŘÍSLUŠENSTVÍ: - filtrační zařízení.

Výhradní zástupce společnosti BOMAG pro ČR. Prodej, servis, pronájem, půjčovna: -malá a velká hutnící mechanizace pro stavebnictví -měřící systémy -kompresory -náhradní díly -použité stroje -vibrační pěchy, (žaba, dusák).

Stavebně montážní činnost: - zavěšené minerální a kovové podhledy DONN, AMF*, THERMATEX, ROCKFON, LINDNER, ARMSTRONG, OWA*, FEAL - sádrokartonové stavební systémy KNAUF, RIGIPS, LAFARGE.

Projekce a realizace staveb. Projekty rodinných domů. Technické prohlídky objektů. Vypracování technických zpráv.

Rodinná firma JK plus s.r.o. v Jílovém u Prahy se zabývá výrobou schodišť od roku 1993. Měsíčně vyrábíme okolo 25 kusů schodišť a to ve všech možných typech, tvarech a materiálových provedeních. Dodací lhůty se pohybují okolo 10ti týdnů. Mimo samonosných schodišť provádíme i obklady betonových či ocelových skeletů. Vyrábíme nejen klasická ...

provádíme zednické a stavební práce, specializace na rekonstrukce RD, bytů.Dále provádíme fasády, dlažby a obklady, ploty a oplocení a drobné zednické práce

Služby: -vyklízecí -bourací -úklidové

Zajištění: - staveb rodinných domů - průmyslových a občanských staveb na klíč - demolicí - zemních prací.

Zajištění rekonstrukcí staveb, koupelen a výstavby domů na klíč.

Nabízíme veškeré stavební činnosti za přijatelné ceny: - sádrokartony - půdní vestavby - rekonstrukce - fasády - zámkové dlažby.

Zabýváme se kompletní dodávkou včetně projekční a inženýrské činnosti elektroinstalací a řídících systémů pro průmyslové zařízení.