Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Naše firma se zabývá prací ve výškách, hloubkách a špatně přístupných místech pomocí horolezecké techniky. Použitím horolezecké techniky dostáváme možnost pracovat tam, kde je stížený, stísněný či jinak omezený přístup. Ať už jde o opravu světlíku, prasklin ve zdech, nátěr střechy či fasády, instalaci satelitu, nebo mytí oken. Provádíme ...

Nabízíme komplexní služby v oblasti realizace staveb. Provádíme výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce budov, zateplení a fasády.

Naše společnost Santo Stav s.r.o působí na českém trhu již od roku 1997. Zabýváme se realitní činnosti, výstavbou rodinných domku, obchodních ploch, kanceláří a bytů. Naším cílem je vytvářet plochy pro bydlení a podnikání s tím, že chceme vyhovět představám potenciálních zákazníků. Naš mladý, flexibilní a energicky kolektiv je vždy připraven vyjít ...

Provádění truhlářských a podlahářských prací.

Firma ALVIR s.r.o. je zaměřena na výrobu: - oken - vnějších i vnitřních dveří - posuvných dveří - prosklených fasád - zimních zahrad - zastřešení bazénů - zasklení lodžií a zádveří - spojovacích chodeb - dalších prvků stavebních objektů.

Služby: - stavba rodinných domů - kompletní stavební rekonstrukce - dlažby a obklady - tesařské práce - elektrikářské práce - instalatérské, topenářské práce - fasády, zateplení, izolace

Elektromontáže a elektroinstalace pro byty, domy a objekty k podnikání. Zavádíme elektrické vytápění, přímotopné i akumulační. Dále zavádíme elektronické zabezpečovací systémy, domácí telefony, TV i SAT. Revize elektro a zednické dokončovací práce.

Výroba a obchod s technologickým zařízením na výrobu betonových elementů. Rekonstrukce a opravy vodovodního potrubí. Šalovací systémy: - systém X-flex - magnety - profily a bočnice - příčníky z umělé hmoty s otvory pro výstuž. Formovací technika: - betonovací koš - rozprostírače betonu.

Prodej: -technické plyny AGA* -hutní materiál. Služby: -kovovýroba -zámečnictví -svařování MIG*, MAG*, TIG*

Firma DEMK s.r.o. působící v Praze a okolí se zabývá ukládkou inertních materiálů, prodejem štěrků a písku, recyklačními technologiemi a také zajišťuje dopravu sypkých stavebních materiálů na místo určení, odvoz odpadu a suti v kontejnerech.

Naší hlavní činností je kompletní realizace střech, včetně oprav a rekonstrukcí.

Dodáváme mechanické prvky pro strojírenskou a elektrotechnickou výrobu, zejména pro výrobce elektrických rozvaděčů a zařízení, jednoúčelových strojů.

Nabízím kvalitně veškeré staveb. práce, rekonstrukce a údržbu koupelen a bytů.Pokládky obkladů a dlažeb, plov. podlah, sádrokartony.Malířské práce.

Prodej suchých betonových směsí, štukové omítky, cementu.

Dodávky střešních systémů na klíč: - betonové krytiny Bramac - pálené krytiny Tondach - asfaltové krytiny Vedag, Iko - tepelné izolace Orsil, Rockwool - střešní okna Velux - střešní latě 6x4 - garážová vrata - střešní odvětrávače do šindelových krytin - klempířské výrobky Cu, TiZn, FeZn - ploché střechy.

Firma Schiestl spol. s r.o. je firmou, která již dlouhodobě působí na českém a slovenském trhu v oblasti tepelné techniky. Firma Schiestl spol. s r.o. patří mezi uznávané dodavatele kotlů na biomasu především díky nabízené špičkové technologii a odpovědnému přístupu ke každému zákazníkovi.

Firma byla založena roku 1991. Práce většího i menšího rozsahu (komunikace, základy rodinných domů, bazény, výkopy inženýrských sítí, terénní úpravy zahrad, podezdívky) Konzultace a rozpočty provedeny přímo na místě u zákazníka zdarma.

Firma Evis 28, s.r.o. je provozovatelem serveru Česká solární a poskytuje následující služby v oblasti fotovoltaických - solárních systémů: - posouzení možnosti realizace Vaší budoucí solární elektrárny - měření osvitu v místě montáže - projektová dokumentace - vyřízení všech povolení a přihlášek - vyřízení případných státních nebo ...

Pasířství a slévárna specializovaná na výrobu: - dveřní a balkónové kliky - okenní i rozvorové okenní kliky - soupravy: koule + kliky + štítky - eurokliky dle vašich představ - obrtlíky.

Naše firma byla založena v roce 1996 se specializací na: - pokládání dlažeb - obkládání koupelen - kompletní obkladačské práce - drobné zednické práce.

Provádíme hrubé stavby, rekonstrukce staveb, střech, střechy na klíč, vestavby, dřevostavby, pergoly, ploty, výškové práce za pomocí horolezecké techniky.Zdarma provedeme : Zaměření, rozpočty, poradenství. V rámci smlouvy Podnikatelská pojistka pro případ škod zaviněných naší činností na stavbě, pro případ živelných pohrom, zcizení a pod.

Stavební firma. Specializace na montáž střešních krytin, klempířské práce, montáž elektro a zednické práce. Montáž střešní krytiny. Rekonstrukce střechy. Přestavba střechy. Oprava střechy. Dodávka, realizace, provádění, výstavba, montáž, rekonstrukce, přestavby, opravy, oprava, návrhy, realizace, izolace.

Práce: - geologické - hydrogeologické.