THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Autorské dozory. Architektonický ateliér. Projekční práce: -architektonické návrhy exteriérů, interiérů -architektonické a urbanistické studie -zaměření a dokumentace stávajícího stavu -ekonomické projekty -ekonomické rozpočty a projekty -poradenská a developerská činnostdokumentace -pro ohlášení stavby -k územnímu řízení -ke stavebnímu ...

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské a průmyslové stavby -udržovací práce na stavbách -zemní práce -odstraňování staveb, demolice.

Realitní kancelář Geodetické práce - geometrické plány pro rozdělení pozemků - vytyčení vlastnických hranic pozemků - vytyčování staveb - zápisy budov do katastru (nové i rozestavěné) Projektová kancelář

Rizikové kácení stromů, výškové práce, elektroinstalace a montáž slaboproudých systémů, přeprava nákladů, stavební mechanizace.

Řemeslo, montáž: - elektroinstalace - domovní telefony - televizní a satelitní antény - elektronické zabezpečovací systémy

Stavební činnost, výstavba: - bytová - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - obklady, dlažby

Výroba, montáž: - zahradní brány, branky - křídlové a posuvné brány - oplocení - lesní závory - ploty

Práce: - klempířské - pokrývačské

Činnost: - oprava a údržbu komunikací - výstavba nových cest a silnic - oprava a realizace chodníků

Dlaždičské práce - pokládka zámkové dlažby - pokládka silničních i zahradních betonových obrubníků - výstavba silničních a chodníkových komunikací.

Prodej - koberce - PVC - plovoucí podlahy - korek.

Služby - logistika - nákladní a kontejnerova autodoprava. Zemní práce, bourací práce a úpravy povrchů - přípojky inženýrských sítí.

Zakázková výroba plastových oken a dveří. Zimní zahrady. Dodávka dřevěných oken a dveří. Interiérové dveře. Garážová vrata. Žaluzie a stínící technika, markýzy, sítě proti hmyzu. Demontáže, montáže, začištění, likvidace. Projektová činnost, poradenství v souvislosti se zakázkou.

Zateplování domů, stříkané betony, montáž plastových oken a sádrokartonů, stavební činnost.

Vývoj, projekce, konstrukce, výroba, zkušebnictví, servis: - řízení technologických procesů: - řízení velkých průmyslových technologií - řízení pracovních strojů - elektro dodávky: - silnoproudé rozváděče - MaR rozváděče - mozaiková pole - zabezpečovací technika - specielní modulové techniky, modulovací technika.

Umělecké kovářství s dlouholetou rodinou tradicí.Vše je ručně kované tradiční technikou, každý kus je jedinečný originál. Kombinace s různými materiály (sklo, keramika, dřevo, kámen). Výroba podle vašich představ nebo předloh. Kované brány, ploty. Veškeré ozdobné věci do domácnosti. Vinotéky.

Velkoobchod: -Kari sítě -betonářská ocel -dráty pozink, žíhané, ostnaté -pletiva pozink, plastové, rabicové -spojovací materiál hřebíky stavební, lepenkové, kolářské, vruty, šrouby, podložky, hmoždinky -izolace: -tepelné, akustické, protipožární firmy ISOVER, ROCKWOOL, ORSIL, NOBASIL -polystyrén -pěnový ...

Dodávka: - materiály pro odvodnění ploch - systémy pro vsakování dešťových vod - odlučovače ropných látek.

Holšín Rezidence. Služby: - ubytování - restaurace - bowling - wellness: - vnitřní bazén - infrasauna - parní lázeň.

Kominictví. Práce: - kominické - čištění komínů - revize spalinových cest - výstavba nových komínů.

Činnost: - stavební projekce - inženýrská činnost - technický dozor investora.

Zámečnictví. Kovoobrábění. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -technologie, líhně pro zemědělství -manipulační bedny -koše na odpadky -palety na zakázku.

-Montáž vrat včetně pohonu v rámci živnosti volné

Prodej součástek pro průmyslové elektroinstalace, průmyslové konektory, systémy ochrany kabelů.