THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Prodej: - plastových oken a dveří - předokenní rolety - posuvné systémy - garážová vrata - interiérové dveře - zimní zahrady - příslušenství (parapety, kliky, žaluzie).

Služby: -projektová činnost ve výstavbě, ústřední vytápění, větrání, rozvody plynu, koupelny do 1MW, rodinně domy, bytové domy, technické a průmyslové objekty.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Montáž a servis: -ekologické kotle ATMOS -zplynovací kotle na dřevo -kombinované na uhlí a dřevo. Instalatérské a topenářské práce.

Zednictví Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Malířství, lakýrnictví, natěračství Vodoinstalatérství, topenářství

Rádi byste provedli úpravy pozemku? Chcete koupit a přivést písek nebo drť? Potřebujete odvést odpad nebo stavební suť? Zemní práce a autodoprava Petr Vandas je zde pro Vás. Uděláme terénní úpravy podle projektu nebo podle Vašich představ, provádíme výkopové práce. Nabízíme také nakládku a vykládku stavebního materiálu, odvoz suti, hlíny a odpadu. ...

Velkoobchod, maloobchod: -tapety -sanitární keramika -vany, umyvadla... -obklady a dlažba -vodovodní baterie -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky -sprchové kouty -masážní boxy, panely. Interiéry: -návrhy bytového architekta -kompletní vybavení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ozdobné nábytkové kování -bytový textil (záclony, ubrusy, dekorační látky).

Výroba, prodej, montáž: -žaluzie -venkovní předokenní rolety -rolovací bezpečnostní mříže -hliníková rolovací i sekční, výklopná garážová vrata -vjezdové brány včetně automatického zavírání -montované garáže -markýzy -sítě proti hmyzu -shrnovací dveře a stěny -plastové vanové zástěny, boxy -krbové náčiní.

Kominictví: -kominické práce -čištění, revizní prohlídky komínů -měření účinnosti spalování -stavby komínových těles -frézování a vložkování komínů.

Vyrábíme ploty, mříže, vrata, zábradlí, billboardy a vše ze železa.

Prodej,servis: -zahradní a malá zemědělská technika sekačky křovinořezy traktory zahradní malé pily elektrické a motorové drtiče zahradních odpadů kultivátory bazény vodní čerpadla apod. Další provozovny: -prodejna Březnice,Náměstí 16 tel.318682348,318682237. -servis: Březnice,9.května 555 tel.318682227.

Dodávka - španělská dlažba - obklady Dodávka - plastová, hliníková okna a dveře

Služby: -výroba exotermických směsí -formovacích směsí -exotermických nástavců -speciálních(krycíh a odsiřovacích) směsí. Prodej: -hutní materiály -spojovací materiály -svařovací materiály -řezné a brusné kotouče.

Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Tesařské práce, montáž - krovy - příhradové vazníky Montáž - sádrokartony - rodinné domy Pokrývačské práce, montáž - krytiny

Montáž, servis: -hliníkové, plastové prosklené fasády. -prosklené zastřešení. -hliníková okna, dveře. -interiérové příčky.

Stavební práce - rekonstrukce rodinných domů, bytů, fasády, zateplení, podlahy, zámkové dlažby, sádrokartony a jiné.

Velkoobchod - elektroinstalační materiál HELUKABEL, SIEMENS, COSMEC, HARTING, IFM - rozvaděče Internetový obchod - elektroinstalační materiál HELUKABEL, SIEMENS, COSMEC, HARTING, IFM - rozvaděče

Hydroizolace a sanace betonových konstrukcí, včetně konstrukcí zatížených vysokým tlakem vody a konstrukcí vystavených působení agresivních chemikálií v rozsahu pH 3-11. Zajištění vodotěsnosti jímek včetně certifikátu těsnosti. Odstanění vlhkosti cihelného a smíšeného zdiva.

Dodávka - lešení - bednění - podpůrné výstěny pod bednění

Prodej, montáž, servis: - kotle VERNER, EKOEFEKT, HAMONT, VARIMATIK.