THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Instalatérské, topenářské práce, rozvody plynu, kanalizace. Práce pro firmy i soukromý sektor. Podlahové vytápění: -systém REHAU, REVEL, GIACOMINI. Materiál: -plast, měď, pozink, ocel, nerez dle zakázky a přání zákazníka.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn. Sanita: -sanitární keramika -vany kovové, akrylátové -masážní systémy a panely -sprchové kouty -koupelnový nábytek, doplňky -vodovodní baterie -senzorové splachovače -sanitární čerpadla -tlakové spínače -podomítkové a povrchové nádržky -nerezový program ...

Služby: -topenářské a instalatérské práce -solární systémy -automatické a ekologické kotle -tepelná čerpadla -čističky odpadních vod -vzájemné propojení různých systémů pro vytápění a ohřev teplé vody.

Stavební práce: -elektroinstalační práce -rekontrukce -stavba domů na klíč.

Poskytujeme služby v oboru zpracování dřeva, těžby dřeva, dopravy a prodeje dřeva. Vyrábíme a prodáváme řezivo, latě, trámy i krovy. Dále vyrábíme palivové dřevo, krbové dřevo a štípané dřevo. Poskytujeme také služby v oblasti přibližování dřeva a kontejnerové dopravy. Zajistíme odvoz stavební suti, odpadu, sypké hmoty, palivového či krbového ...

Práce: -topenářské -instalatérské. Prodej: -vodoinstalační materiál.

Atlantis Instalatérské práce.

Kominictví: -kominické práce -kolaudace a revize komínů.

Dodávka, montáž - technologické celky. Činnost: - zámečnictvi - kovářské práce - voda - topení - plyn.

Stavba, montáž: - výškové práce - výškové stavební práce - horolezecká technika - rekonstrukce, čištění a nátěry fasád - nátěry a montáže klempířských prvků - spárování panelových domů - montáže komínů a vzduchotechniky - kácení a prořezávání stromů - montáž hromosvodu včetně revize - stavba lanových center.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - hospodářské potřeby - ruční hospodářské nářadí - čistící prostředky - svářecí, svařovací materiál - brusné a řezací kotouče.

Antik nábytek. Služby: -selský stylový nábytek -prodej nábytku z masivního dřeva -výroba nábytku na zakázku -výroba replik -interiéry -stylové kuchyně -vlastní návrhy -stylové doplňky -doprava-montáž -výkup nábytku a starožitností do roku 1930.

Výroba, pokládka: -zámková dlažba -betonové prvky -obklady.

Nabízím výkopové a zemní práce traktorbagrem CAT 428D a malým pásovým minibagrem CAT, možnost odvozu sutí, nebo převoz materiálu. Mám k dispozici rovněž bourací kladivo, vhodné k výkopům, kde je skála, nebo k bourání staveb.

Truhlářství Restaurování, opravy: -starožitný nábytek včetně čalounění. Výroba: -repliky -nábytek -stavební truhlářství.

Podlahářství. Podlahářské práce: -kladení, pokládka, lepení, obkládání -vyrovnávání podkladu podlah. Materiály: -lino, PVC, korek, koberce, klasické parkety, plovoucí podlahy, podlahové krytiny. Práce včetně zajištění materiálu. Broušení a lakování: -dřevěné podlahy.

Práce: -malířské a lakýrnické. Nátěry: -okna včetně opalování -kuchyňské linky -dveře fládrování.

Prodej: -veškerý stavební materiál od základu po střechu. Služby: -dovoz materiálů na místo včetně složení hydraulickou rukou. Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů -kamion -třístranný sklápěč 26tun.

Výroba a prodej: -palisády -rigle -oplůtky -loupané kůly -plotové prvky -srubové palubky. Výrobky na zakázku podle přání: -truhlářské výrobky -zahradní nábytek -ozdobné mříže.

Prodej, servis a montáž: -elektronika -televize TV -satelity -videorekordéry -radiopříjímače -magnetofony -mikrovlnné trouby -autorádia -průmyslová elektronika. Revize: -elektrických zařízení -hromosvodů. Montáž: -elektroinstalací -zabezpečovacích zařízení do aut, objektů.

Práce: -elektromontážní -všechny typy elektroinstalací NN -opravy, revize elektroinstalace -regulace.

Velkoobchod, maloobchod, konzultační a projektové služby. Prodej: -pletivo čtyřhranné pozinkované čtyřhranné PVC(barva zelená, hnědá, bílá, modrá, žlutá, černá, šedá) svařovaná chovatelská Zn i PVC okrasné lesnické králičí Zn i PVC rabicové -svařované sítě s úpravou PVC -průmyslové a mobilní oplocení -ostnatý ...

Kominictví Kominické práce: -vložkování komínů na pevná, kapalná a plynná paliva -vložky Al a nerez, vložky z atestovaného materiálu -revize komínů -opravy komínů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -palubky a řezivo. Dřevoprodej: -palubky, OSB desky.

Maloobchod, prodej: -spojovací materiálu -šrouby, vruty, hřebíky, nýty.