THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Autodoprava. Práce: -zemní a bourací stroje Poclain, Ostrowek, UNC 750. Odvoz: -fekálie. Prodej: -písek.

Stavební izolace. Služby: -prodej stavebních izolací -prodej technických plynů

Práce: -lakýrnické -tapetování, bezešvé tapetování -polystyrénové podhledy a ozdobné lišty -omyvatelné nástřiky COLORFLEK, VARIOPAINT, JAEGER -fládrování.

Kompletní projekty v oboru pozemních staveb: -rodinné domy -občanské stavby -průmyslové stavby -projekce, projektanti -stavební povolení -projekční kancelář.

Prodej lesní a zahradní techniky HUSQVARNA, STIHL, NAREX, FISKARS: -motorové pily -křovinořezy -travní sekačky -vyžínače -nářadí -zahradní traktory Prodej: -elektrické nářadí NAREX -ložiska -gufera -elektromotory. Příjem do opravy: -elektromotory -čerpadla -svářečky. Výroba: -atypické rozvaděče NN. Pobočka Bytíz ...

Prodej, servis, půjčovna: -malá stavební, lesní, zahradní mechanizace a nářadí -bourací technika -vrtací technika -hutnící technika -řezací technika -zahradní technika.

Prodej: -drcené kamenivo, drtě -štěrky pro silniční účely. Sušárna, sušení: -dřevo. Lom kameniva.

Práce: -zemní a výkopové práce -vodoinstalatérské a topenářské práce -stavební práce a úpravy.

Zakázkové truhlářství Zakázková výroba: -truhlář, stolař -schodiště -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -nábytek z masivu, dýhy a lamina -dýhování na zakázku.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -ocelové haly -ocelové stavby.

Obchodní činnost: -energetické centrum.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -nábytkové kování -panty -výsuvy a bočnice -zastoupení firmy Grass. Zakázková výroba kuchyní: -provozovna na adrese K Podlesí 641

Sklenářské práce - pergoly, dutinkové i ploché polykarbonáty - plastové krytiny

Projektování a provádění staveb.

Práce: -zemní -výkopové. Nákladní doprava. Drobné zednické práce.

Řemeslo : -kovář -zámečník.

Potřeby pro truhláře a kutily, modelářské potřeby. Výroba nábytku na zakázku.

Služby: -stavební kancelář -architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Protihlukové opatření od vypracování projektu až po montáž. Průmyslové odhlučnění.

Sklenářství: -sklenářské práce -rámování a paspartování obrazů -zrcadla -broušení a vrtání skla.

Zakázkové truhlářství: -truhlářské práce

Architektonické studie. Projekty, počítačová animace, vizualizace: -stavby -interiéry. Inženýrská činnost.

Práce: -malířské interiéry i fasády -tapetářské -lakýrnické, natěračské -lepení stropní polystyrenové podhledy a polystyrenové rohové lišty -dekorativní nástřiky VARIOPAINT.