THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Truhlářství. Zakázková výroba: -kancelářský nábytek -okna, dveře -kuchyňské linky i kompletace -špaletová okna -vestavěné skříně -dřevěné obklady stěn -schody -selský nábytek -smluvní doprava našich výrobků až k zákazníkovi -dvouletá záruka na naše výrobky

Truhlářství. Zakázková výroba z deskového materiálu: -výroba a renovace nábytku -koupelnový -kancelářský -sektorový -atypický -vestavěné skříně.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské pozink, plasty, měď* -kanalizace -rozvody plynu zemní plyn, propan butan. Montáž: -vodoměry -měřiče tepla -plynové a olejové kotle WOLF, IMERGAS a ostatní značky. Kanalizace. Havarijní služba NONSTOP 736480310: -opravy ústřední topení voda -instalatérské práce. Maloobchod, ...

Tesařství, truhlářství Práce: -tesařské -truhlářské -sádrokartonářství -postřik proti dřevoškůdcům.

Truhlářství. Zakázková dřevovýroba: -okna, okno -kazetové dveře -dřevěné schody -různé atypické prvky.

Zámečnictví. Veškeré zámečnické práce. Sváření: -elektrickým obloukem -poloautomatem CO2. Výroba a montáž: -otevírání oken u skleníků (možnost nastavení teploty). Výroba: -skleníky.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, opravy -zednické práce -oplocení -bazény -komunikace. Projekce. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Telekomunikační montáže. Práce: -montáž telekomunikačních sítí a sítí NN -zemní práce minirypadlem -řezání betonu i asfaltu -podvrty, protlaky komunikací.

Elektroinstalační práce: -kompletní dodávky, revize a přihlášky -přípojky NN -úpravy el.rozvaděčů -elektrické vytápění, topení.

Velkoobchod: -elektromateriál -svítidla. Prodej, montáž: -domovní telefony, videotelefony -automatizace vstupních systémů.

Projekty pozemních staveb: -komplexní projekty staveb a rekonstrukcí včetně protiradonových opatření -CAD studio - počítačové projektování -inženýrská činnost -poradenství a konzultace.

Výškové práce: -čištění budov pomocí horolezecké techniky.

Prodej: -železářství -domácí potřeby.

Práce: -elektrikářské -stavební -zámkové dlažby -fasády -oplocení.

Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektrikářské.

Stavební činnost Zednické práce.

Truhlářství Zakázková výroba: -rovná i točitá dřevěná schodiště -točitá madla -zahradní altány, chaty -nábytek vč. prodeje kancelářský, bytový, kuchyňské linky i atypické včetně rekonstrukcí s dodávkou spotřebičů -materiál masivní dřevo, dýhované a laminové desky -soustružení dřeva -běžná i atypická okna a dveře -dřevěné ...

Podlahářské práce(podlahové krytiny), sadrokartonářské práce, malování, zateplení domů.

Elektrikářské práce, revize, projekty: -vysoké a nízké napětí -elektromontáže -elektroinstalace -zemní práce

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál vodiče, kabely, svítidla, jistící prvky, jističe -domácí komunikační technika. Prodej výrobků firem: GAYER, KABLO Velké Meziříčí, KABLO Kolín, TESLA Stropkov, ABB Jablonec, ELEKTROPŘÍSTROJ Písek, ELEKTROSVIT Nové Zámky, GPH Kynšperk nad Ohří, SCHRACK, SCHNEIDER, FaG, ...

Instalatérské práce: -rozvody plyn, voda, topení, odpady -menší stavební práce.

Jsme firma specializovaná na vodu, plyn, topení. V našem obchodě si můžete vybrat z velké nabídky topenářského, plynařského a instalatérského sortimentu pro Vaši domácnost od renomovaných značek Vaillant, a dalších. V případě zájmu Vám zakoupené zboží přijedeme odborně nainstalovat. Smluvní partner RWE.