THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kompletní dodávky: -elektromontážní práce -slaboproud, silnoproud -revize elektrické zařízení, spotřebiče -hromosvody.

Prodej a montáž: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy lepené i zaklapávací -kolekce ALLOC-FIBOLOC. Výběr: -přímé i vysokotlaké lamináty -obvodové lišty dřevěné, plastové -modifikace s folií -přechodové lišty kovové, laminátové. Prodej příslušenství: -folie -podložky pod plovoucí podlahy -lepidla -tmely -čistící ...

Práce elektro: -instalace -revize -projekty -včetně materiálu -hromosvody -rozvaděče -elektrické kotle -přímotopné panely -montáž -servis -měření, regulace tepla. Přihlášky k odběru elektrické energie. Pokládání kabelů včetně výkopů.

Kompletní realizace staveb: -stavby na klíč, rodinné domy -inženýrské -zemědělské -průmyslové -bytové bytová jádra, koupelny -rekonstrukce -zateplování objektů -fasády včetně oprav -půdní vestavby. Montáž: -sádrokarton -zámková dlažba. Projekční práce, projekty rodinných domků. Prodej: -zateplovací systémy ...

Velkoobchod zámky a kování: -stavební -nábytkové -bytové. Velkoobchod, prodej: -lepidla RAKOLL, DISPERCOLL, UMACOL -vruty do dřeva A systém -dveřní zavírače -poštovní schránky -pokladničky.

Práce: -sklenářské -malířské -natěračské.

Služby: -zpracování projektové dokumentace staveb energetických zařízení nízkého a vysokého napětí -projektování silnoproudé elektroinstalace průmyslových objektů a objektů bytové výstavby -projektování veřejného osvětlení.

Prodej a služby: -kompletní sortiment stavebních materiálů -doprava a vykládka materiálů vlastními automobily s hydraulickou rukou -izolace, zárubně, maltové směsi, lepidla, barvy a laky.

Železářství. Maloobchod, prodej: -potřeby pro zahrádkáře a kutily -domácí a kuchyňské potřeby -nářadí elektrické, ruční.

Kamenictví. Výroba: -dlažby, obklady ze žuly a mramoru broušené, leštěné, tryskané -schody -parapety -kuchyňské a koupelnové desky -pomníkové díly -atypické prvky -architektonické prvky kašny, sloupy, koule -kostky, lomový kámen, haklíky.

Prodej, montáž: -dýhované dveře a zárubně SAPELI -domovní dveře, eurookna PFEIFER.

Výroba, dodávka, montáž: -stropní podhledy -fasádní obklady. Prodej, montáž: -sádrokartonové příčky KNAUF -ocelové sítě.

Práce: -malířské -natěračské -fládrování.

Prodej: -brusivo značek ALICO Kolín, CARBORUNDUM Benátky, POWERFLEX -brusný materiál diamantové kotouče -nástroje -nářadí -průtokoměry ke svářečkám CO2 -ochranné průchodky P7-P29, krytí IP44. Výroba, zajištění: -formy na výrobu plastových technických výlisků včetně výroby na zakázku. Výpočet časových snímků výroby ...

Služby: -široký sortiment poštovních schránek -výroba, montáž, servis.

Prodej, maloobchod: -brusiva -nářadí. Servis, opravy: -elektro nářadí NAREX-PROTOOL.

Stavební činnost: -provádění staveb -opravy a údržba nemovitostí -zemní práce strojem JCB* -zakládání staveb. Cukrárna: -výroba, prodej.

Lomy Solopysky, Obciny. Zpracování žuly. Čistá kamenická výroba. Prodej z vlastní produkce pro právnické i fyzické osoby: -žulové výrobky hrubé a čisté kamenické výroby, -odseky od kostek, -kámen soklový, regulační, záhozový.

Výroba a prodej: -pletivo -kompletní oplocení na klíč

Práce: -autojeřáb 8-20 t -jeřábnické.

Alloc - vysoce kvalitní laminátové podlahy.

Vázací prostředky: -na veškeré druhy autojeřábů. Ruční výroba, prodej: -ocelová lana pro všechny druhy jeřábů i jiné manipulační techniky.

Montáž elektroinstalace: -elektrické přípojky -elektroinstalace -hromosvody -elektrické vytápění -osvětlovací technika -elektronické zabezpečení objektů -přihlášky k odběru. Vše včetně projekce a revize. Velkoobchod a maloobchod: -elektroinstalační materiál.

Nabízíme široký výběr odstínů a palet pro dřevěné plovoucí podlahy s udržením co nejnižší ceny. Plovoucí podlahy a další dřevěné nebo přírodní prvky mají také pozitivní vliv na psychickou stránku člověka.