THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Kompletní elektrikářské práce. Veškeré elektroinstalační práce: -bytové, průmyslové. Revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Pokládka kabelů: -NN**, VN**, včetně ukončení v RS** skříních nebo rozvodnách. Provizorní staveništní přípojky. Montáž: -telefony domácí, státní -signalizace zabezpečovací, požární ...

Geodetické služby: -poradenství v oboru geodézie -mapové podklady -vytyčení stavby -geometrický plán stavby -vytyčení vlastnických hranic -znalecký posudek v oboru geodézie a kartografie -další geodetické práce.

Prodej: -obklady, dlažby -lepidla -zámková a teracová dlažby -dlaždice z vymývaného betonu -nářadí pro obkladače. Doprava po okolí zdarma.

Prodej, velkoobchod, maloobchod a záruční opravy na zakoupené zboží: -specielní prodej SIGMA -materiál topenářský, instalatérský -bojlery TATRAMAT, DRAŽICE -veškeré sporáky plynové, elektrické, kombinované -vodovodní baterie - super cena -čerpadla a veškeré náhradní díly SIGMA LUTÍN, KUNZ HRANICE, WILO, GRUNDFOS ...

Prodej: -dřevařský sortiment pro truhláře a kutily lamino, dřevotříska, MDF* desky, překližka, laťovka, sololit, nábytkové hrany, vruty, lišty, palubky ze SRN*, lepidlo RAKOLL, nábytkové kování -kování BLUM.

Prodej, servis, náhradní díly, poradenská služba: -lesní, komunální a zahradní technika -malá zemědělská mechanizace -značky Stihl, Vari, Honda, Briggs, Tecumseh, Viking, Karsit, Husqvarna, Partner, Mountfield, Vega, MTD

Výškové práce: -panelové spáry tmelení.

Truhlářské práce. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -vchodové dveře, okna, schody -pergoly, zahradní domky, altány.

Služby: -výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Prodej, doprava, montáž, servis laminátových bazénů: -bezesparý, vodotěsný nástřik PUR pěnou, -zastřešení -bazénová chemie, -lesní a komunální technika, -prodej a servis značkové zahradní techniky.

Služby: - Kompletní rekonstrukce objektů - Půdní vestavby - Sádrokartonářské práce - Veškeré instalatérské, topenářské a elektopráce - Dodávka a pokládka zámkových dlažeb - Mramorové a jiné šlechtěné fasády - Zateplování domů - Projekty rodinných domů - Zajištění stavebních povolení

Služby: -prodej a pokládka podlahových krytin, renovace dřevěných podlah.

Služby: -výroba interiérů z masivu a plošných materiálů -stavební výroba, dveře, okna, schody.

Výroba a prodej: -montáž oken -žaluzií, dveří a garážových vrat.

Pořez: -přesílená kulatina. Výroba a prodej: -stavební řezivo -dřevěné obaly EURO palety.

Prodej, montáž: -zasklívací systémy pro lodžie, terasy, balkony, fasády, átria, zimní zahrady, skleníky -systémy ALMÍRA, OPTIMI, WICONA, EXPODUL, RC SYSTÉM. Stavební a obchodní činnost: -stavby na klíč -rekonstrukce -opravy a pod. -prodej polykarbonát LEXAN, MAKROLON -výkup stavební lešení.

Realitní kancelář: -kompletní služby na trhu nemovitostí -inženýrská činnost -developerské služby.

Opravy motorových vozidel: -Iveco, Tatra, Liaz, Daewoo Avia. Jeřábnické práce AD 28. Prodej motocyklů, náhradních dílů a příslušenství.

Prodej vše pro střechu: -střešní krytiny -izolace -okna.

Provádíme svoz a odstranění komunálního odpadu včetně nebezpečného. Svoz a zpracování druhotných surovin, letní a zimní údržba komunikací, údržba a obnova zeleně. Opravy a výstavba veřejného osvětlení. Dále nabízíme dopravu a stavební činnost.

Kovovýroba: -sériová i zakázková mříže, vrata. Práce: -soustružení -obrábění -frézování.