THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Dodávka, montáž: - stínící technika - rolety, žaluzie - markýzy - pergoly - garážová vrata

Služby, práce: - elektroinstalace - elektromontáže - montáž EZS Výroba, montáž: - ploty - brány - závory

Železářství Říha prodává široký sortiment železářského zboží, prodejnu máme v Příbrami i v Dobříši. U nás najdete bohatý výběr zboží jako např. spojovací materiál, nářadí, hospodářské potřeby, čerpadla, kompresory, zámky, kování, pletivo, kamna a mnoho dalšího. V nabídce máme také širokou škálu elektro zboží např. elektro nářadí, elektroinstalační ...

Železářství, prodej: - ruční elektrické nářadí - pletivo, fólie, zahrádkářské potřeby - míchačky, svářečky, kachlová kamna - bojlery, ohřívače vody - čerpadla, kompresory - kotle na pevná paliva - krbová kamna - pily frikční, okružní - sporáky - průtokové ohřívače, teplovodní kotle - popelnice, kontejnery.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - půdní vestavby - fasády, omítky, strojí omítky - zateplování fasád.

Prodej, servis: - zahradní technika - sekačky, vertikutátory - zahradní traktory - sněhové frézy - čerpadla. Dodávka, montáž: - laminátové zahradní bazény, zastřešení bazénů.

Jeřábnické práce: - autojeřáby Liebherr 1030, Liebherr 1100 - nákladní autodoprava.

Práce: - pokrývačské - klempířské - výškové práce - natěračské - zednické.

Podlahářství: - podlahářské práce.

Stavební projekce, projektování: - nízkoenergetické domy - rodinné, bytové domy - hospodářské budovy - rekonstrukce, půdní vestavby - pasporty staveb.

Činnost: - zemní, výkopové práce - demolice - výstavba, odbahnění rybníků - nákladní autodoprava. Prodej: - písek, štěrk.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dřevěná okna, dveře, schody - pergoly.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - sádrokartonářské.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - opravy střech - montáž střešních oken.

Truhlářství, výroba: - dřevěná schodiště, zábradlí.

Práce: - tesařské - pokrývačské - truhlářské.

Činnost: - zemní práce traktorbagrem - demolice. Zámečnická výroba: - vrata, mříže, schody, oplocení - výroba lžic pro všechny velikosti bagrů.

Zakázkové truhlářství: - nábytek - kuchyně - skříně - pergoly, garážová stání.

Práce: - zemní, výkopové - čištění rybníků - práce bagrem.

Činnost: - projekty, projekce rodinných domů.

Práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader.