THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební činnost: - občanská výstavba - půdní vestavby - zemní a výkopové práce - zateplení - strojní omítky

Výroba - otopné soustavy - ventily - armatury - hlavice.

Velkoobchod, prodej, montáž: -plastová okna a dveře ALUPLAST -3 až 6 komorový profil s uzavřenou ocelovou výztuhou v rámu i křídle -možnost výběru designu (barva, tvar) -celoobvodové kování ROTO Dřevěná okna hliníková okna a dveře Ocelové bezpečnostní dveře, vchodové dveře Zasklívání lodžií Montáž žaluzií Seřizování ...

Firma Podlahy Ochotný se zabývá prodejem a montáží podlahových krytin a podlahové chemie pro Prahu, střední a jižní Čechy. Realizujeme podlahy v běžných interiérech, ale jsme schopni zajistit i velkoplošné zakázky jako jsou tělocvičny, kulturní sály či skladové prostory.

Činnost: - elektromontáže - montáž hromosvody, veřejné osvětlení - zámečnické práce - výstavba rodinných domů - omítky, pokládka dlažby - realizace domovních přípojek (elektřina, kanalizace, voda).

Práce, realizace - tesařské - krovy - altány, pergoly.

Práce: - montáž sádrokartonu.

Prodej: - materiály pro tepelnou izolaci, izolační materiály (Rockwool, Styrodur, Styrotrade, Orsil, Isover).

Distribuce, prodej: - lešení - bezpečnostní dočasné zábradlí - šalovací svorky - podpěrné stojky.

Stavební práce František Kadlec Nabídka kompletních rekonstrukcí a přestaveb, veškerých zednických, obkladačských, sádrokartonářských, malířských a lakýrnických prací.

Montáž: - rozvody vody, kanalizace - podlahového topení, radiátory, kotle - solární systémy - čerpadla Prodej: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika - vodovodní baterie - obklady, dlažby - ohřívače vody

Prodej: -řezání na míru, hoblování -suché truhlářské řezivo -palubky -podlahová prkna -stavební řezivo latě, prkna, hranoly, palisády, kompletní krovy -stavební materiály izolační a zdící materiály -střešní krytiny všeho druhu -nátěry, laky -nářadí stavební -ploty -OSB desky. Broušení: -pily -SK ...

Truhlářství, zakázková výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Nákladní autodoprava - pronájem kontejnerů - odvoz odpadů - prodej a dovoz písku a stavebního materiálu. Zemní a výkopové práce.

Úklidové práce, správa a údržba domů - úklid domů, kanceláří - mytí oken - hodinový manžel - zahradnické práce - malování.

Maloobchod, prodej: -stavební materiály -potřeby pro řemeslníky.

Stavební činnost - bytová výstavba, stavba rodinných domů - rekonstrukce budov - sádrokartonářské práce - demolice a bourací práce.

Zednictví - zednické práce.

Topení, voda, kanalizace - rekonstrukce koupelen - montáž a opravy rozvodů vody, kanalizace a topení - montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - pokrývačské práce - klempířské práce.