THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Plynoinstalační práce Montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Montáž - centrální vysavače Vodoinstalační práce

Půjčovna - stavební nářadí Demolice Montáž - sádrokartony Výstavba - rodinné domyrekonstrukce - fasády Stavby, rekonstrukce a opravy - střechy

Zámečnické práce - kovovýroba

Výroba, montáž a revize - hromosvody

Prodej - barvy Prodej - elektroinstalatérské potřeby Prodej - instalatérské potřeby (topení) Prodej - průmyslové zboží Prodej - nářadí Prodej - vodoinstalatérské potřeby

Zakázková výroba a montáž - kuchyňský nábytek Montáž - nábytek stoly, komody, skříně, vestavěné skříně, ložnice, postele Zakázková výroba - nábytek (stoly, komody, skříně, vestavěné skříně, ložnice, postele, ...)

Nabízíme: - práce autojeřábem 8-28t - zapůjčení včetně obsluhy 8-35t.

Provádíme: - lité anhydritové podlahy - vyrovnávací a epoxidové stěrky - betonové podlahy se strojovou úpravou povrchu.

Stavební firma. Zajišťujeme: - výroba a montáž rodinných domů - výroba palety, stavební řezivo.

Zajišťujeme: - elektromontáže průmyslové - bytové instalace - údržba veřejného osvětlení - pronájem montážních plošin s dosahem 18m - revize elektrických zařízení - soudní a znalecké posudky oboru elektro.

Nabízíme: - opravy, frézování, vložkování, stavba a revize komínů - měření emisí dle zákona č. 86/2002 Sb. - revize hasicích přístrojů a hydrantových systémů - prodej bezpečnostní tabulek, hasicích přístrojů a hydrantů.

Sériová výroba součástek pro automobilový průmysl a na zakázku. Výroba a prodej nářadí a nožů do dřevěných a kovových hoblíků.

Stavby rodinných domů, bytových domů a garáží.

Prodej: - truhlářské a stavební řezivo.

Voda - topení - plyn • rozvody v mědi, železe a plastech • kompletní dodávky včetně projektové dokumentace • rekonstrukce koupelen na klíč • zateplování fasád objektů • obklady a dlažby • sanitární keramika a koupelnový nábytek • možnost sjednání úvěru na na veškeré dodávky.

Montáž, prodej: - plastová okna, dveře - eurookna, dveře - podlahy - PVC*, dýha, dřevo - žaluzie, roletky - parapety - vestavěné skříně.

Prodej: -instalatérské a topenářské zboží. Instalatérské a topenářské práce.

Prodej - palubky - řezivo Tesařské prácevýroba - pergoly - garážové stání Klempířské práce Montáž - střešní okna

Dřevovýroba Výroba a montáž - zahradní chaty Výroba a montáž - zahradní nábytek Výroba z masivu - plovoucí podlahy Výroba a montáž - plotové díly

Prodej - stavební materiál Stavební činnost Zednické práce

Topenářské práce - včetně materiálu, montáž Vodoinstalatérské práce - včetně materiálu, montáž