THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Činnost: - CNC obrábění, frézování - zámečnické práce.

Práce: - elektroinstalace - revize elektrických zařízení a hromosvodů.

Stavební firma: - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen - výstavba rodinných domů - omítky - stavba plotů - instalatérské práce.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu.

Činnost: - zateplování domů stříkanou PUR pěnou, PUR panely Výroba, montáž: - garážová vrata, vjezdové brány - ocelové, kované ploty - montáž WPC terasy.

Práce: - zemní - terénní úpravy - bourací, demolice - zimní údržba komunikací - recyklace stavebních odpadů. Nákladní autodoprava: - doprava zeminy, stavebního materiálu - pronájem kontejnerů.

Kovovýroba, zámečnictví: - ocelové konstrukce - trezorové skříně - kovová schodiště - kovová vrata, ploty.

Činnost: - elektromontážní práce - elektrikář - servis elektrokotlů - měření termokamerou.

Výroba: -ozdobné pásky Bordury -Bordury -obkladové pásky -módní doplněk dlažeb Mozaika -keramická mozaika.

Truhlářství Výroba, montáž: - schodiště - zábradlí - dřevěné schody. Provozovna: Pecínovská 119 Nové Strašecí 271 01

Služby: - řízené a neřízené podvrty - svařování potrubí - kompletní dodávky vč. geodetického zaměření - zemní práce - pokládka povrchů, zámkové dlažby - kamerové zkoušky.

Obchodní zastoupení, prodej: - LASAV (chemické a technické potřeby pro autolakovny) - FRESCURA (autokosmetika) - A.N.I. (stříkací pistole) - papírové lepící pásky a hadicové spony se šnekovým závitem Gemi. Pracovní doba: Pondělí 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00 Úterý 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00 Středa 7:00 - ...

Služby: - zabezpečení a monitoring domů, bytů, chalup, chat, komerčních prostor

Jsme firma provádějící revize, kontroly, čištění komínů. Opravy, stavba, frézování a vložkování komínů, drobné stavební práce. V rámci požární ochrany zabezpečujeme revize hasicích přístrojů a hydrantů, školení BOZP a PO, prodej bezpečnostních tabulek.

Výroba truhlářského nářadí a nástrojů a truhlářských komponentů, jako jsou: - hoblíky - pokosnice - rejsky - úhelníky - svěrky pro lepení (klížení) - pokosníky hybné - truhlářské a tesařské paličky - klínky do násad - klínky montážní - nábytkářské kolíčky - spojovací lamelky - vysprávkové suky a lodičky - truhlářské ...

Malíři 4D - rekonstrukce bytových jader i celých bytů - kompletní malování interiérů a exteriérů. Zabýváme se velkými, ale i drobnými zakázkami. preferujeme individuální přístup k zákazníkům.

Poradenství pro zahraniční firmy při vstupu na evropský a český trh Stavebnictví

Studnařské práce - vrtání studní - čištění a sanitace studny.

Rekonstrukce koupelen a bytových jader - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - čištění kanalizace - opravy a rekonstrukce vodovodních potrubí.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce budov.

Dodávka: - kabelové ochranné potrubí pro silnoproudá i slaboproudá vedení (kabelové chráničky).

Práce: - geodetické - vyhotovení geometrických plánů.