Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Montáž: -plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře Stavební práce: -zateplování fasád -obkladačské práce Služby: -vnitrostátní, mezinárodní dodávková autodoprava

Prodej: - průmyslová těsnění, kompenzátory - hutní materiál. - řetězové potrubní dopravníky - průmyslové armatury - technické plyny + svářecí potřeby

Stavebnictví a správa majetku.

Velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál.

KOBERCE K+K Prodej: -koberce zátěžové a bytové -lina, PVC -rohožky, schodové nášlapy -garnýže -koupelnové předložky a rohože Zprostředkování: -kladení, pokládka, dovoz.

Služby: - zámečnické práce - olovářské práce. Výroba: - bazény - bazénové zastřešení - plastové nádrže (septiky).

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Izolatérství Komplexní regenerace bytových zděných, panelových i historických domů zahrnující projekční a inženýrskou činnost, technický vývoj, kontrolu kvality a finanční poradenství.

Izolační a zateplovací práce Zateplování střech Tepelné a vodotěsné izolace střech - tvrdá polyuretanovou pěna - izolace proti vlhkosti - izolace podkroví nástřikem měkké polyuretanové pěny (PUR SOFT). Izolace tanků a nádrží Možnost využití dotace Zelená úsporám.

Instalace: - zabezpečení byty, provozovny. Elektroinstalační práce: - elektrozařízení. Revize: - hromosvody - elektrozařízení.

Hodinový manžel - malířské práce - drobné zednické práce - instalatérské práce

Služby: - geodetické, zeměměřičské práce - komplexní pozemkové úpravy.

Dodávka a montáž, plastových, dřevěných, a hliníkových oken a dveří. Stavební práce, zateplování budov. Zasklívání balkonů (lodžií).

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Poskytování technických služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro ...

Výroba interiérového nábytku a nábytkových dvířek: - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavné skříně - kanceláře

Architektonická, inženýrská a projekční činnost.

Sklenářské práce, rámování, prodej polykarbonátů, plexiskla, sprchové kouty, kalení skla.

Provádění pozemních staveb, jejich změn a odstraňování. Bytová výstavba Technický dozor. Zemní práce. Projektová činnost: -novostavby -rekonstrukce -přístavby.

strojní omítání, samonivelační betony(anhydrit), zateplování budov.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Vodoinstalatérské, topenářské práce Instalace a servis: - kotle ATMOS, BENEKOV Rekonstrukce: - koupelny Kanalizace