Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Práce, projekce, revize: -plynoinstalace -topenářství -vodoinstalace

Výroba: -garážová sekční vrata. -průmyslová sekční vrata.

Tesařství, instalatérství, stavba, pokládka podlahové krytiny. Rekonstrukce na klíč.

Výroba: - okna dřevěná, plastová, eurookna - dveře vchodové, plastové(REHAU) - sítě, žaluzie, parapety, zimní zahrady.

Kamenické práce. Oprava a výroba pomníků a náhrobků. Výroba parapetů, dlažeb a obkladů. Stavba krbů. Novinka - Betonová imitace dřeva.

Služby - projektování staveb Stavební činnost - novostavby rodinných domů - dřevostaby - fasády a rekonstrukce památkově chráněných objektů

Nabízíme: - projektování a služby soudního znalce - stavební dozor - rekonstrukce hrázděné, roubené i podstávkové domy - sanace vlhkého zdiva.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - palubky - dřevomateriál - OSB desky - dřevotřísky - lamina a lamino desky - podlahy - překližky - prahy - truhlářské potřeby - lišty - pracovní desky - kování Řemesla, služby - řezání na formátovací pile - přístrojové nalepování hran

Autobazar - prodej ojetých aut Autoservis, autoopravna - opravy autoklimatizace - opravy vozidel všech značek Pneuservis Prodej, půjčovna - přívěsné vozíky za osobní automobily Řemesla, služby - zemní a výkopové práce

Prodejna Chomutov. Velkoobchod, maloobchod: -dřevomateriál. -palubky. -OSB desky, překližky. -překližky. -KVH hranoly. -laminované dřevotřískové desky. -ABS hrany. -nábytkové kování.

Montáž: -systémy ochrany před bleskem. -hromosvody. -přepětové ochrany.

Práce: -elektroinstalatérské. -stavební.

Stavební práce: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce rodinných domů. -zateplování budov. -sádrokartonářské práce. Služby: -zpracování projektové dokumentace.

Výroba, montáž - protipožární dveře

Řemesla, služby - podlahářské práce - čalounické práce

Prodej: -střešní krytiny. -okapové systémy. -střešní okna. -střešní latě. -tepelné izolace. -nářadí. -spojovací materiál.

Projekční kancelář: -projektová dokumentace staveb.

Práce: -elektromontážní. -elektroinstalatérské. -montáž hromosvody. -projekce, revize elektro.

Stavební firma, práce: -rekonstrukce historických památek. -opravy historických krovů. -hrubé stavby rodinných domů. Kovovýroba: -svařované konstrukce. -kovoobrábění.

Výroba, prodej - kuchyňský nábytek Prodej - vestavné spotřebiče - dřezy - nábytkové kování - drátěný program

Prodej, instalace, montáž, opravy, servis - bazény - vířivé vany - fontány - bazénová technologie - bazénové doplňky, chemie

Montáž, opravy a revize - elektrická zařízení Výroba - rozvaděče nízkého napětí Služby - projektování elektrických zařízení - poradenství v oblasti elektro