Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Maloobchodní a velkoobchodní prodej zaměřený na prodej kotevního a spojovacího materiálu pro stavební a strojírenský průmysl. Dodáváme vysoce kvalitní produkty renomovaných světových výrobců. Široká nabídka spojovacího materiálu z oceli a nerezu: - šrouby a vruty - konstrukční šrouby - závitové tyče, kolíky a zátky - svorníky a ...

Maloobchod, prodej: - železářství, švadlenka, elektro, kuchyňka, papírnictví

Sběr, odvoz, separace, likvidace: -odpad průmyslový, komunální, tekutý. Sběr, likvidace: -odpad nebezpečný, konzervační činidlo, kal z provozů, odpad s obsahem těžkých kovů, síry, azbestu, druhově neurčený -koláče filtrační též obsahující halogeny, sorbenty, louhy -rozpouštědla organická, promývací kapaliny, řezné emulze a ...

Výstavba, stavba: -rodinné domy Pronájem, půjčovna: -stavební mechanizace

Váš servisní partner pro opravy elektrických motorů. Nabízíme opravy a servis: - elektromotory asynchronní a stejnosměrné - transformátory - trafosvářečky - cívky a tlumivky - rotory a statory alternátorů - brzdy a elektromagnetické spojky - čerpadla - elektrické ruční nářadí. Opravujeme také bazénová čerpadla a ...

Opravy: - stavební stroje a dopravní mechanizmy - hydraulické systémy - hydraulické válce - práce pojízdnou dílnou - servisní práce osobních automobilů - opravy nákladních vozidel. Obrábění kovů: - soustružnické a frézařské práce - práce na horizontální vyvrtávačce. Výroba, montáž: - biologické čistírny odpadních vod (ČOV*) ...

Projekce, realizace: - vodohospodářské stavby - kompletní výstavba vodovodů a kanalizací, ORL, - odlučovače, retenční nádrže - výstavba a rekonstrukce čistíren odpadních vod, úpraven vod a nádrží - rozpočty sítí - geodetické práce - tryskové injektáže - záporové a štětové stěny - realizace inženýrských sítí a další práce.

Činnost - údržba zeleně, sekání trávy - údržba vodních toků, úpravy nádrží koryt - zemní práce - sanance - malířské a natěračské práce - úklidové služby.

Truhlářské práce, výroba - okna, dveře - kuchyňské linky - nábytek do dětského pokoje - kancelářský nábytek.

Činnost - výroba schodišť z kamene - rekonstrukce a opravy hrobů, schodů, obkladů.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - montáž a dodávka střešních krytin - střechy na klíč - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Malířské a natěračské práce - malby a nátěry bytů, chodeb, panelových a rodinných domů, škol, zdravotnických zařízení, komerčních prostor, fasád.

Montáž, pokládka - lité podlahy. Podlahářské práce, realizace podlah.

Výroba, montáž a rekonstrukce - regulační stanice zemního plynu - plynovody a kotelny.

Služby - poradenské činnosti ve vodním hospodářství - přípravné a projektové dokumentace - inženýrská činnost.

Truhlářská výroba - schody - interiérové dveře - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně - koupelnový nábytek.

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - hodinový manžel - truhlářské práce - zateplení rodinných domů - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Činnost - inteligentní elektroinstalace KNX - vizualizace - řídící systémy.

Stavební firma: - novostavby - rekonstrukce budov, rodinných domů - rekonstrukce koupelen - monolitické stavby.

Stavební a developerská činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - dopravní stavby.

Stavitelství: - novostavby - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - zateplení, opravy fasád - vodoinstalatérské práce - elektromontáže.