Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavebniny, velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál - nářadí.

Činnost: - výpočty, komplexní řešení osvětlení - elektroprojekce - elektromontáže. Prodej: - hutní materiál - betonářská ocel.

Výroba čerpacích zařízení a armatur - uzavírací, regulační a pojistné ventily - armatury pro plyn - regulační plynové stanice.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Stavebniny, prodej stavebního materiálu - maltové směsi - zdící materiály - sádrokartony - izolace - střešní krytina - hydroizolace - betonové výrobky - stavební chemie - obklady a dlažby. Provozovna - adresa: Labská 537, 403 32 Povrly.

Stavební činnost - rekonstrukce historických budov a fasád - výškové práce - pronájem autoplošiny.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - instalace a montáž tepelných čerpadel, alarmů, vzduchotechniky.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - výkopové práce - obkladačské práce.

Činnost - zemní a výkopové práce - zakládání staveb – vrtání pilotů. Služby - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava. Výroba - jednoúčelové stroje pro montáž, třídění, přesun materiálu v sériové výrobě - robotické stanice.

Montáž, oprava, servis, revize: - plynových zařízení - plynové kotle.

Služby: - technický dozor investora - inženýring - projektový manažer

Práce: - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské.

Stavební činnost: - zednické práce - přestavby bytových jader a zateplování objektů - foukaná izolace

Společnost WOHER s.r.o. se specializuje na bazénovou technologii a montáže rozvodů bazénové vody, realizaci nových, rekonstrukce a opravy již stávajících rozvodů kanalizace, vodovodních řadů a přípojek, vnitřních vodovodů a výstavbu inženýrských sítí.

Fóliové vytápění. Plošné topné systémy. Podlahové akumulační vytápění. Podlahové přímé vytápění. Stropní vytápění. Temperování pod dlaždicemi, parketem, laminátem, kobercem. Temperování zrcadel. Dekorativní topná tělesa z mramoru, žuly, skla a kovu.

Firma Ladislav Vinš provádí elektroinstalační, malířské a lakýrnické práce v Rumburku a okolí do 50 km. Zakázky realizujeme i v příhraniční oblasti Německa. Práce: - elektrikář, elektroinstalace, napětí do 1000 V - revize elektro - malířské, lakýrnické, úklid po malování. Nonstop telefonní linka - 606605749. Máme bohaté odborné ...

Plotové centrum Ing. Oldřich Jireček se zaměřuje na prodej a montáž plotových systémů. Náš široký sortiment zahrnuje kovové i plastové prvky. Vybrat si u nás můžete kovové ploty, pletiva, sítě či plastové ploty a palubky. Samozřejmostí je i odborná poradenská činnost. Naše plotové centrum můžete osobně navštívit na adrese Příčná 141, ...

Pokládka koberců, krytin, PVC, výroba nábytku, okna, dveře, schody, dřevostavby, altány, zahradní sezení, oplocení, terasy, zahradní nábytek a doplňky, prosklené stěny, prosklené příčky, přepážky, interiery, truhlářské práce, tesařské práce, tesařské konstrukce, řezivo, výroba šindele, dluže, výroba pilařská a impregnace dřeva, stavební práce, ...

Pila, výroba, prodej: - stavební řezivo - palivové dřevo. Truhlářská výroba: - nábytek - zahradní nábytek.

Hlavním účelem, pro který byla příspěvková organizace zřízena je: - výkon vlastnických práv kraje k silnicím II. a II. třídy - údržba silnic I. třídy, rychlostních silnic a dálnic - zabezpečení výstavby a modernizace silnic II. a III. třídy.

Garážová a průmyslová vrata: - sekční - posuvná - rolovací - křídlová Vjezdové brány: - posuvné, křídlové s pohonem ve sloupku. Stavebnicové systémy oplocení: - široký sortiment výplní, branek a sloupků. Okna pro pasivní domy, nízkoenergetické a rekonstrukce: - plastová - plasthliníková - dřevěná - dřevohliníková - zdvojená s ...

Provádíme: - montáže nosných kabelových systémů - pokládka kabelů - elektroinstalační, zámečnické a demoliční práce.

Profesionální a komplexní služby v oblasti silnoproudé elektrotechniky.

Prodej: - zátěžové a kusové koberce, PVC*, plouvoucí podlahy. Služby: - tapetování, malířské a natěračské práce - pokládání podlahových krytin, obšívání.

Naše služby: - topenářské práce - zámečnické práce - svářecí práce - stavební práce - údržba bytových fondů.