Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Montáž solárních systémů pro ohřev vody a vzduchu. Montáž malých větrných elektráren pro výrobu el.energie.

Poradenstvím, projektováním a instalace: - v oblasti vytápění - komplexní dodávky topných systémů, elektroinstalace, MaR, rozvody vody, atd...

Veškerá stavební činnost: - stavby na klíč - stavby moderních domků - rekonstrukce a modernizace objektů - zateplování objektů - sádrokartony - fasády.

Společnost KB - BLOK systém, s.r.o. již od roku 1992 rozvíjí systém betonového zdění KB-BLOK systém, který využívá vynikající vlastnosti betonu, zejména jeho vysokou pevnost v tlaku a trvanlivost povrchu. Výroba systémů pro: - betonové zdění - stavby - zahradní architekturu - gravitační opěrné zdi - palisády - dláždění zámkovou ...

Stavební a zednické práce - výstavba rodinných domů - zateplování - půdní vestavby - rekonstrukce domů.

Vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - montáž kotlů, čerpade, solárních ohřevů vody - revize kotlů na tuhá paliva.

Stavební činnost - ploché střechy, rekonstrukce - návrh a montáž fotovoltaických střešních systémů - izolace proti vodě a zemní vlhkosti. Projektová činnost - projekty rodinných domů

Instalatérské práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáž rozvodů vody a kanalizaceMontáže kotlů, kamen, ohřívačů, radiátorů a dalších topidel.

Truhlářství, výroba, montáž nábytku - kuchyně - vestavné skříně - ložnice, postele - nábytek na míru.

Činnost, práce: - elektromontáže - zednické - sádrokartonářské - tesařské - vodoinstalatérské.

Činnost: - údržba zeleně - štěpkování - odklízení sněhu - práce s traktorem - kontejnerová doprava - zemní práce - údržba FVE (odstranění nečistot, obsékání, mulčování trávy).

Práce: - malířské, natěračské - zednické - sádrokartonářské - zámečnické

Práce, služby: - vodoinstalace - topenářské - plynařské, plynoinstalace - zámečnictví - drobné stavební práce

Služby: - stavební projekce - stavební činnost

Výroba, prodej, oprava, servis: - kotle

Služby: - revize elektro (vyhrazená el. zařízení do 1000V)

Práce: - podlahářské - renovace podlah - truhlářství

Truhlářství, výroba: - židle - lavice - stoly - vybavení restaurací a hospod

Servis, údržba, monitoring: - fotovoltaické elektrárny (FVE).

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - montáž střešních oken - izolace střech - montáž komínu - frézování komínů.

Stavební činnost, výstavba: - bytová - občanská - průmyslové a inženýrské stavby