Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: Elektro Revize Zabezpečovací a kamerové systémy

Činnost: - projekce dopravních staveb.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov.

Kamionová přeprava Dodávková přeprava nákladů zemní práce výkopy hloubení základů úpravy komunikací terénní úpravy odstraňování pařezů hloubení kanalizačních přípojek a kanalizace inženýrské sítě dovoz štěrku a písku čištění vodních toků, rybníků a umělých nádrží

Stavební firma: - výstavbu rodinných domů - zateplování fasád - revitalizace bytových domů - rekonstrukce objektů - obkladačské práce - zemní práce - pokládky zámkové dlažby.

Zámečnické práce: - výroba, montáž ocelových konstrukcí.

Činnost: - montáž fotovoltaických elektráren (FVE).

Stavební společnost: - zakládání staveb - zemní práce - terénní úpravy - demolice - inženýrské sítě - zpevněné plochy - pozemní komunikace.

Činnost: - stavební práce - montáž oken, dveří (plast, hliník, dřevo) - zámečnické práce - truhlářské práce - klempířské práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - opravy střech - hydroizolace střech - montáž střešních oken - sádrokartonářské práce.

Služby: - truhlářství - návrhy a realizace interiérů.

Společnost EUROMETALGROUP s.r.o. (EMG) je česká společnost s výrobní tradicí od roku 1996 Technologie na zpracování plechu, CNC dělení hutního materiálu, CNC kovoobrábění, zakázkové zámečnické práce, automotive, lakování. Výroba krbových kamen a silnostěnných kouřovodů. Vývoj a konstrukce ve 2D i 3D, zpracování technologického postupu výroby, ...

Činnost: - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - renovace parket a dřevěných podlah

Služby: - montáž, demontáž nábytku - vodoinstalatérské práce - zednické práce - pokládka koberce, podlahy

Výstavba: - rodinné domy - inženýrské sítě - průmyslové stavby - rekonstrukce - bazény - zateplení

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce: - svářečské, svařování - zámečnické

Stavební činnost: - rekonstrukce - rodinné domy - montáž vodovody, kanalizace - izolace - strojní a zemní práce - okna, dveře.

Stavební činnost, práce, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - občanské a průmyslové stavby

Služby: - posouzení, návrhy způsobu odkanalizování a vodofikace území - návrhy technologie čištění odpadních vod a úpraven pitné vody - technická pomoc v rámci celé projektové fáze.

Stavební firma: - interiérové vestavba - rekultivace ploch - sanace staticky narušených objektů - stavby a rekonstrukce sportovních hřišť - výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů - výstavba inženýrských a kabelových sítí.

Naše služby: - rekultivační práce - kovovýroba - truhlářské práce - stavební práce - strojní výroba - zakládání zahrad - údržba zeleně - pronájem bytů.