Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Prodej: - elektrické ruční nářadí

Činnost: - sanace ekologických zátěží - bezvýkopové opravy potrubí - odbahňování rybníků - čištění kanalizací, lapolů - výstavba, oprava vodohospodářských objektů

Provádění revizí elektrických instalací a hromosvodů bez omezení napětí a mezí výbušnosti. Nabídka služeb inspektora Státní plavební správy.

Práce: - veškeré stavební. Projekce, realizace: - inženýrských sítí - vodovody - kanalizace. Práce: - zemní práce Caterdillar. Autodoprava: -Tatra 815-S3 -Avia 30 prodloužený valník -Liaz -S3.

Výroba, dodávka: - vestavěné skříně na míru - kuchyňské linky - žaluzie - podlahy. Bytový architekt (konzultace). Atypická výroba nábytku. Nábytek na míru. ISO 9001. Velkoobchod: - korpusová dílcovina - kompletní opracování plošného materiálu - výroba malosérií.

Truhlářství-výroba: -nábytkové dílce na CNC* -nábytkové polotovary -kuchyňská dvířka fóliovaná a frézovaná -potahování dílců PVC* fólií -lisování dílců na vakuovém lisu -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně. Prodej: -posuvné dveře -pracovní desky -drátěný program pro vybavení kuchyní -nábytkové ...

Služby: - rekonstrukce výrobních i obytných objektů - výstavba průmyslových objektů a obchodních center - opravy a rekonstrukce fasád.

- rekonstrukce bytových jader, celkových objektů - zateplování objektů, - výstavba rodinných domů na klíč Stavby: - průmyslové - občanské - bytové - poradenství v oboru stavebnictví Včetně projekce: - zajištění dokumentace - pomoc při zajištění financování výstavby - zajištění stavebního povolení Specializace: - lité ...

Truhlářství stavební, pokrývačství, tesařství, výroba, opravy: -dveře, okna, pokojové dveře i posuvné, vrata, okenice, verandy, šoupačky venkovní dveře do kostelů, zámků, domů i s obnovou řezbářských dílů -schodiště různá i oblouková -výroba, návrh, stavba-krovy na domy, domky, garáže -pokrýváme jakýmkoliv druhem krytiny. ...

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna ze 6-ti komorového profilu Gealan S8000 - standardní zasklení izolačními dvojskly s teplým rámečkem UG=1, 1 - celoobvodové kování ROTO s bezpečnostními prvky - dveřní výplně PERITO (použití- plastové dveře).

Společnost EC + B service, s.r.o. se specializujeme na antikorozní ochranu povrchů ve vysoce chemicky i mechanicky namáhaných prostředích. Svým zákazníkům nabízíme tryskání, pískování, laminování, nátěry konstrukcí, zámečnické či malířské práce. Sídlíme na adrese Řetenická 133, Teplice. Služby: - antikorozní ochrana povrchů - tryskání, ...

Naše služby: - stavební práce - rekonstrukce koupelen.

Naše služby: - realizace veškerých pozemních, inženýrských staveb a staveb prováděných báňským způsobem od projektu po realizaci - nákladní vnitrostátní přeprava - prodej širokého sortimentu nápojů včetně dopravy - zámečnické práce, kovovýroba - prodej a montáž plastových oken - realitní činnost, prodej rodinných domů.

Zednictví Milan Mach provádí veškeré stavební práce. Realizujeme rodinné domy na klíč, rekonstrukce objektů, zateplování budov i fasádnické práce. Sídlíme ve městě Budyně nad Ohří. Zednictví, stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů, budov - fasády - zateplování, tepelné izolace - zednické ...

Odborný poradce v užití profesionálního diamantového nářadí BL Diamont dle DSA a ISO 9001 firmy BL Diamont. Půjčovna - malé ruční nářadí - stavební stroje.

Velkoobchod, maloobchod: - armovací sítě - drenáže MARLEY - sádrové podhledy RIGIPS - pletiva a ploty - cement - vápno - Multibat - svítidla -sádrokarton, profily, příslušenství.

Elektromontážní práce - revize elektro - montáže hromosvodů.

Opravy, servis, záruční i pozáruční - svářecí technika - nářadí - zahradní technika.

Činnost - zahradnické a lesnické práce - práce a údržba na vodních tocích - zemní práce, demolice, terénní úpravy - sanace historických staveb, památkových objektů, sanace průmyslových staveb - malířské, natěračské a lakýrnické práce.

Činnost: - montáž suchých staveb - klempířství - pokrývačství - izolatérství - dřevostavby - tesařství.

Činnost - realitní činnost - developerská činnost - pronájmy bytů - prodej nemovitostí.

Činnost - výškové práce horolezeckou technikou - kácení stromů - řez stromů - rizikové kácení.

Práce: - malířské - natěračské - obkladačské - dlaždičské.