Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba - pergoly - altány - dřevodomky Truhlářství - nábytek - ploty - schody

Výroba a montáž samonosných, pojezdových a křídlových bran včetně pohonů, plotů a ostatních prvků stavebního zámečnictví.

Projektové práce: - elektro - elektroinstalace - elektrické zařízení - energetické sítě - veřejné osvětlení.

Výroba: - regulátory, stabilizátory výkonu, včetně kompenzace jal. energie - regulace / úspora el. energie u motoru a osvětlení - regulace diodových svítidel - testování diodových svítidel Montáž a dodávka : - fotovoltaické elektrárny Výroba: - nábytek na zakázku - dodávky produktů z lamina i masivu

Výroba elektroinstalačního materiálu: -pojistkové hlavice -pojistkové spodky -jistící systém NEOZED -objímky -příchytky NIEDAX -ostatní drobný elektroinstalační materiál.

Topenářské a instalaterské práce Prodej instalaterských potřeb

Pokládka zámkové dlažby. Úpravy a rekonstrukce vodních toků. Zahradnické úpravy.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - montáž, revize hromosvodů

Služby - stavbyvedoucí - technický dozor - projektování.

Služby: - zpracování rozpočtů staveb a kalkulací

Práce: - zednické - malířské - truhlářské - obkladačské - sádrokartonářské - vodoinstalační - topenářské - elektroinstalace

Zámečnická výroba - schody, zábradlí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - svářečské práce. Elektromontážní práce - montáž a opravy osvětlení - opravy energetických rozvodných zařízení - průmyslová instalace. Inženýrská činnost - dozory staveb - zajištění investičních celků.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů, rodinných domů a bytů - zemní a výkopové práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader - zateplování objektů - elektroinstalační práce - klempířské práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - hydroizolace střech

Služby: - zemní a výkopové práce

Činnost: - natěračské práce - předpovrchová úprava - tryskání, metalizace, broušení, čištění tlakovou vodou a párou, ruční očištění

Geodézie, geodetické práce - geometrické plány - zaměřování, rozdělování a vytyčování pozemků staveb.

Architektonický a projekční ateliér - projekty staveb - stavební dozor.

Hodinový manžel - služby pro domácnost - truhlářské práce - malířské práce - obkladačské práce.

Geodézie, geodetické služby - geometrické plány - zaměření hranice pozemku.

Služby - koordinátor BOZP - stavební dozor - projekční práce - inženýring - zpracování průkazu energetické náročnosti budov.

Poradenství, návrh, dodávka a montáž - tepelná čerpadla - fototermické a fotovoltaické systémy.