THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Jsme specializovaný obchod zabývající se distribucí ručního nářadí TONA EXPERT, které se vyznačuje především vysokou kvalitou. Nářadí je šíří sortimentu vhodné pro kompletní vybavení dílen i servisů.

Činnost: - znalecké posudky nemovitostí - stavební dozor

Dodávka: - trubková míchadla dvousložkových tmelů pro sklářský průmysl.

Práce: - elektrikářské - elektrorevize - instalace, opravy hromosvodů.

Práce: - výškové. Prodej, montáž: - permanentní zádržné a záchytné systémy proti pádu osob ve výškách.

Prodej: - barvy, laky - fasádní barvy - stavební chemie - malířské nářadí.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál, svítidla - kabely, jističe, stykače, ovladače - pojistky, relé, elektromotory, baterie - přímotopy, motorové spouštěče - rozvaděče, měřicí přístroje.

Izolace plochých střech, střešních teras a střešních zahrad. Provádění klempířských prací, plechových střech a plechových fasád.

Prodej, montáž podlahových krytin: -parkety, mozaiky, lamparkety - podlahové palubky - PVC, linolea, plovoucí podlahy - renovace, broušení a lakování. - epoxidové systémy podlah

Provádíme stavbu a pronájem rámového homologovaného lešení za příznivé ceny dohodou. Působnost po celé ČR

Prodej, půjčovna: - stavební výtahy - lešení

Dodávka a montáž: - garážová vrata - žaluzie - venkovní rolety - okna. Zednické práce.

Stavební firma: - zateplování panelových domů - prodej, montáž plastových oken a dveří - obkladačské práce - rekonstrukce bytů.

Projektování a poradenství: - elektrických rozvodných zařízení, trafostanic, sítí nízkého a vysokého napětí, apod. - zeměměřičská činnost - inženýrská geodézie - automatizované zpracování dat.

Výroba, prodej, e-shop: - vitráže, zakázková výroba - výplně dveří, kuchyňských dvířek - restaurování - šperky, svítidla, stínidla

Truhlářské práce Realizujeme zakázky dle požadavků našich zákazníků.

Nabízíme ploty a oplocení, pletené i svařované pletivo, průmyslové oplocení, panely 2D, 3D, plotové sloupky, vzpěry, betonové desky, dráty, příslušenství, brány a branky. Oplocujeme domy, firmy, sportoviště atd. Práce v celé ČR.

Mezi naše hlavní činnosti patří klempířské, zámečnické práce, kovovýroba, obrábění, stavební práce, revize, zkoušky, školení obsluh tlakových a plynových vyhrazených zařízení.