THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stavební činnost, služby - rekonstrukce - vestavby - sádrokartonářské práce - stavební projekce - zemní práce - nákladní autodoprava

Dodávka, montáž: - podlahové vytápění Práce: - topenářské

Služby: - montáž zasklívacích systémů balkonů a lodžií - výroba vestavěné skříně na míru

Zámečnické práce. Výroba: - ploty, brány, schodiště, zábradlí a interiérové doplňky.

Práce: -regenerace průmyslových a občanských budov

Autorizovaný technik v oboru pozemní stavby - stavební dozor - rozpočty staveb.

Truhlářství. Výroba - dřevostavby - kuchyňské linky - vestavné skříně. Hodinový manžel - údržba zahrad - drobné elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce.

Geologické práce - posudky pro výstavbu rodinných domů - geologické průzkumy pro stavební účely - inženýrskogeologické průzkumy pro výstavbu rodinných domů - geologické dozory na stavbách - hydrogeologické práce.

Sanace betonových konstrukcí, zajišťování skalních masivů, svahů a zdí - rekonstrukce mostů - injektáže.

Vodo topo plyn - plynoinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce. Dodávka, montáž, servis - plynové kotle.

Činnost: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - provádění inženýrských a dopravních staveb

Projekční kancelář: - projekce staveb - návrhy interiérů - urbanismus

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -topná a ohřívací zařízení -zařízení pro velkokuchyně

Tesařské a pokrývačské práce - výroba a stavba krovů - rekonstrukce krovů a střech - opravy roubených a hrázděných staveb - pergoly.

Služby: -zahradní architektura -návrhy zahrad -realizace projektů -prodej nářadí zn.Fiskars

Rekonstrukce domů a bytů - malířské a natěračské práce - výškové práce - opravy a zateplení střech - klempířské práce - elektroinstalační práce.

Projekce: - pozemní stavby - rodinné domy - bytové domy

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně -koupelny -kancelářský nábytek -obývací stěny -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje