THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Rekonstrukce, přestavba: -bytová jádra -kuchyňské linky. Kompletní vybavení koupelen. Prodej: -obklady -dlažba.

Potisk samolepících etiket a štítků. Elektroslužby - montáž hromosvodů, elektrotechniky - revize elektro.

Prodej: - vodohospodářská technologie pro bazény a plavecké areály, úpravny pitné vody a úpravny průmyslových a odpadních vod.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - nábytek - pergoly - dřevostavby.

Služby: - montáž a revize elektrických zařízení.

Projekce, projektování: - železniční stavby: - trakční vedení - elektrický ohřev výhybek - ukolejnění - veřejné osvětlení - fotovoltaické elektrárny

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - podlahový materiál.

Výroba, prodej, montáž: - plynové sálavé topení RADI-HEAT.

Sádrové omítky a lité podlahy - dodávky hrubých staveb - stavby na klíč - strojní omítky - lité anhydritové podlahy - epoxidové podlahy - sádrokartonové konstrukce - zateplovací systémy - rekonstrukce staveb - fasády - speciální povrchové úpravy – benátské štuky, betonimage - malířské a dokončovací práce.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce budov i bytů. - projektová dokumentace - zednické práce - horolezecké a výškové práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce -odborné posudky staveb - stavební dozor - vnitrostátní i mezinárodní autodoprava.

Služby: -investorské -projektová činnost. Správa bytů a domů.

Služby: -investorské -projektová činnost. Správa bytů a domů Klíše.

Provádím: - výměny vodovodních baterií - připojení automatických praček - připojení myček nádobí - výměny WC, umyvadel, dřezů a ostatních zařizovacích předmětů v domácnosti - instalace a opravy vodoinstalace a vytápění - výměny pracovních desek kuchyňských linek - výměny radiátorů.

Provádíme: - pokrývačské, klempířské a tesařské práce.

Montáž, servis: - plynové kotelny - olejové kotelny - plynové infrazářiče - topné systémy - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle na pevná paliva, krby, krbové vložky - akumulace. Rozvody plynu STL*, NTL*. Obchodní, montážní a servisní zastoupení firem: - VIESSMANN - KASPO.

Práce: - elektroinstalační - elektrorevize

Návrh, montáž: - vodotěsné izolace - tepelné izolace - zateplení střešních plášťů. Navrhování a provádění veškerých izolačních prací.