Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Stavební práce, projekce, výstavba: - pozemní stavby - vodohospodářské stavby - pozemní komunikace - zateplování budov - pokládka zámkové dlažby - zemní práce

Práce: -klempířské -elektroinstalační -izolační -stavební

Činnost: - stavební a zemní práce - montáž, revize elektrické zabezpečovací systémy, satelity

Služby: - stavební projekce - inženýrská činnost Stavební činnost, výstavba: - stavby na klíč - rekonstrukce

Výškové práce - nátěry ocelových konstrukcí - opravy střech - opravy, revize a demolice komínů - kácení a prořezávání stromů.

Práce: - elektroinstalatérské Montáž: - podlahové vytápění

Prodej: - náhradní díly na zemědělské stroje - autodíly Servis: - nákladní automobily - stavební a zemědělské stroje

Kamenictví - hřbitovní náhrobky - parapety na okna - kuchyňské linky - schody z masivu - obklady.

Služby, práce: -instalace kotlů na tuhá paliva, plyn, elektro -kompletní dodávka solárních systémů -montáž ústředního a podlahového topení -montáž rozvodů vody, kanalizace a plynu -rekonstrukce bytových koupelen -instalace krbů a krbových vložek -montáž garážových a vratových systémů -výroba a montáž ocelových konstrukcí -výroba ...

Stavební činnost - práce ve výškách.

Zednictví - zednické a obkladačské práce.

Prodej, servis: - čistírny odpadních vod

Práce: - zeměměřičské - geodetické

Služby: - stavební projekce - stavební dozor Stavební činnost, výstavba: - bytová - rekonstrukce

Výroba: - dřevěná schodiště - dřevěné dveře

Činnost: - autoservis - autoelektrikářské práce Práce: - zámečnické - obráběčské

Oprava, servis: - plynové kotle - automatické kotle na pevná paliva - solární systémy pro ohřev vody Návrh, montáž: - regulace topných systémů

Podlahářské práce - pokládání plovoucích laminátových, dřevěných, dýhových, korkových a celoplošně lepených podlah - lité podlahy.

Projekce technických zařízení budov - projektování: kanalizace, vodovod, plynovod, vytápění objektů a větrání.

Stavební firma - výstavba rodinných domů a bytů - rekonstrukce domů - stavební projekce - výstavba průmyslových objektů - dopravní stavby - inženýrská činnost.

Prodej - písek, štěrk, kamenivo. Sběr, výýkup a úpravy stavebních odpadů.