Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -povrchová ochrana materiálů -nátěry průmyslových konstrukcí -sanace betonových konstrukcí -výstavba rodinných domů na klíč -fasádní zateplovací systémy -tryskání povrchů -údržba ochranných pásem -doprava a zemní práce -zelená úsporám.

Zednictví. Výstavba a rekonstrukce rodinných domů. Zateplování budov. Sádrokartonářské práce. Renovace bytových jader. Pokládka chodníků a dlažeb.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál

Služby: - stavební projekce - koordinátor bezpečnosti práce na staveništi - kopírování, skenování, archivace

Práce: -elektroinstalační -kovovýroba

Výroba: - kování na dveře - okenní kování

Projekce, montáž: - elektro - měření, regulace

Realitní a inženýrská činnost - inženýrská činností v investiční výstavbě - vypracování projektů, projekční činnost - realitní činnost - pronájem a prodej kanceláří, výrobních prostor.

Výroba a prodej: -tekuté a práškové barvy do betonu -práškové barvy do betonu -přísady do betonu -prostředky pro vymývání betonu -uzavírací nátěry a impregnace -přísady do potěrů a mazanin -dávkovací a stříkací technika - urychlovače, zpomalovače - provzdušňovadla (vymývací papír, laky, pasty) Zajišťujeme dávkovací a stříkací ...

Maloobchod, prodej, půjčovna: -elektronářadí -zahradní technika -nástroje -měřící technika -pracovní oděvy

Inženýrská činnost, zemní a elektromontážní práce. Investorsko-inženýrská činnost - zajištění projektové dokumentace - zajištění stavebního povolení . Realizace inženýrských sítí - vodovody - kanalizace - kabelové rozvody a přípojky NN - kabelová televize. Zemní práce a opravy komunikací - řezání asfaltu - opravy betonových ...

Prodej: - plastová okna - hliniková okna - dřevěná okna - garážová vrata - stínící technika

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - dřevostavby, pergoly.

Autorizovaný servis strojů Komatsu - opravy všech typů stavebních strojů KOMATSU. Stavební činnost - výstavba inženýrských sítí - rekonstrukce budov - výstavba rodinných domů - zemní práce. Projektování - projekční činnost. Rekultivační činnost. Strojní výroba - ocelové konstrukce - stroje a zařízení pro těžbu a úpravu ...

Projektová činnost, projekce: - dopravní stavby - pozemní stavby

Práce: -rekonstrukce -zateplení -klempířské práce -montáž hromosvodů -natěračské práce

Práce, montáž, projekce: -elektroinstalace

Práce: -malířské -natěračské

Stavební práce - malířské práce - zateplování budov - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen - pokládka plovoucí podlahy.

Truhlářství. Zakázková výroba - kuchyně - nábytek z masivu a dřevotřísky - ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně - schody - zábradlí (klasické, ozdobné) - dveře - altány, pergoly.

Inženýrská kancelář: - inženýrská činnost ve stavebnictví - poradenství v oblasti dotací