Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Tesařské práce Truhlářské práce

Prodej - palivové dřevo Výroba - stavební řezivo - palety - krovy - hranoly - fošny - latě - palivové dřevo Výroba - zbíjené vazníky Prodej - palivové dřevo Výroba - zahradní nábytek Výroba - ploty

Montáž a opravy - vyhrazená elektrická zařízení

Rizikové kácení stromů Revize a montáže - elektrická zařízení Revize a montáže - hromosvody Výškové práce

Trafika Inženýrská činnost Stavební činnost

Obkladačské práce Zednické práce

Malířské práce Úklidové práce Bourací práce Kopačské práce Obkladypokládka - zámkové dlažby Zednické práce

Prodej - plynové spotřebiče sporáky Prodej - plynové spotřebiče kotle a topidla - zařízení na propanbutanmontáž - rozvody plynu měď Opravy a revize - plynová zařízení Montáž - plynová zařízení Prodej - plynové spotřebiče (ohřívače)

Potrubářské práce Vodoinstalační práce

Průmyslové a bytové elektromontáže - elektroinstalační prácerevize - elektrická zařízení Topenářské práce Zateplování fasád Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy Zámečnické práce Vodoinstalatérské práce

Vodoinstalatérské práce

Nákladní doprava Kovovýroba

Inženýrská činnost Stavební činnost Vodohospodářské stavby

Revize - plynová a tlaková zařízení

Eleltroinstalační, elektromontážní práce Zednické práce

Omítkářské práce - štukatérské práce interiéry a fasády

Tesařské práce Klempířské práce Montáž - střešní okna

Cementace vodních potrubí,sanace vodních potrubí. Cementování potrubí. Vnitřní cementace potrubí. Prodej na klíč: -výroba a montáž tepelná čerpadla -s potřebou KW 4-42KW -50KW-1MgW tepla -alternativní zdroje vytápění. Stavební práce. Firma má osvědčení a technologie pro trvalý styk s pitnou vodou. Práce provádíme v celé ČR.

Prodej - spárovací hmoty - tmely Prodej - obkladové materiály

Lakování užitkových strojů a vozidel Reklamní služby Stavební práce Povrchová úprava kovů