Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Stavební firma: - nová výstavba - výstavbu, opravy komunikací - rekonstrukce budov - zemní práce.

Firma Jan Kořínek - Vaše podlahy a dveře má dlouholeté zkušenosti s prodejem a montáží interiérových dveří a podlah. V naší vzorkové prodejně Vám rádi poradíme s výběrem vhodného druhu podlahy, v nabídce máme širokou škálu plovoucích podlah, koberců i PVC. Prodáváme bezpečnostní vchodové dveře, protipožární a zvukově izolační dveře mnoha typů a ...

Maloobchod, velkoobchod: - vrtáky OREN do všech druhů materiálů.

Práce: - natěračské - průmyslové nátěry - metalizace - sanace betonových konstrukcí - údržba ochranných pásem (produktovody, VVN).

Činnost: - pískování - mobilní pískování (tryskání) - metalizace (šopování) - antikorozní, ochranné, protipožární a dekorativní nátěry.

Prodej, montáž, servis: -klimatizace. -vzduchotechnika. -tepelná čerpadla. -ventilátory. Internetový obchod, e-shop: -odvlhčovače. -čističky vzduchu. -ventilátory. -přímotopy.

Firma Jaroslav Dunka se zabývá výrobou, montáží a servisem plastových oken, dveří, garážových vrat, žaluzií, rolet i sítí proti hmyzu. Provádíme také veškeré stavební práce, výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov a montáže obkladů, dlažeb. Sídlíme v Chomutově. Výroba, dodávka, montáž, oprava, servis: - plastová okna na míru - plastové ...

Společnost AGRO servis Beran Černovice s.r.o. se věnuje rekultivační činnosti, výsadbě zeleně, zemním a výkopovým pracem či terénním úpravám. Dále také poskytujeme služby v oblasti zámečnických a svářečských prací. Mimo tyto činnosti provozujeme půjčovnu stavebních strojů. Sídlo firmy naleznete na adrese Černovice 23, okres Chomutov. Práce, ...

Činnost - průmyslové lité podlahy ze samonivelačních cementových stěrek - kamenné koberce - penetrační nátěry.

Kompletní stavební práce. Realizace, výstavba: - nízkoenergetické domy - střechy. Rekonstrukce, přestavby: - půdní vestavby - střechy. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky Intalatérské práce: - rozvody vody a plynu.

Fóliové vytápění. Plošné topné systémy. Podlahové akumulační vytápění. Podlahové přímé vytápění. Stropní vytápění. Temperování pod dlaždicemi, parketem, laminátem, kobercem. Temperování zrcadel. Dekorativní topná tělesa z mramoru, žuly, skla a kovu.

Garážová a průmyslová vrata: - sekční - posuvná - rolovací - křídlová Vjezdové brány: - posuvné, křídlové s pohonem ve sloupku. Stavebnicové systémy oplocení: - široký sortiment výplní, branek a sloupků. Okna pro pasivní domy, nízkoenergetické a rekonstrukce: - plastová - plasthliníková - dřevěná - dřevohliníková - zdvojená s ...

Stavební firma: - výstavbu rodinných domů - zateplování fasád - revitalizace bytových domů - rekonstrukce objektů - obkladačské práce - zemní práce - pokládky zámkové dlažby.

Zámečnické práce: - výroba, montáž ocelových konstrukcí.

Činnost: - montáž fotovoltaických elektráren (FVE).

Stavební společnost: - zakládání staveb - zemní práce - terénní úpravy - demolice - inženýrské sítě - zpevněné plochy - pozemní komunikace.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - opravy střech - hydroizolace střech - montáž střešních oken - sádrokartonářské práce.

Služby: - truhlářství - návrhy a realizace interiérů.

Naše služby: - rekultivační práce - kovovýroba - truhlářské práce - stavební práce - strojní výroba - zakládání zahrad - údržba zeleně - pronájem bytů.

Práce: - veškeré stavební. Projekce, realizace: - inženýrských sítí - vodovody - kanalizace. Práce: - zemní práce Caterdillar. Autodoprava: -Tatra 815-S3 -Avia 30 prodloužený valník -Liaz -S3.

Truhlářství-výroba: -nábytkové dílce na CNC* -nábytkové polotovary -kuchyňská dvířka fóliovaná a frézovaná -potahování dílců PVC* fólií -lisování dílců na vakuovém lisu -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně. Prodej: -posuvné dveře -pracovní desky -drátěný program pro vybavení kuchyní -nábytkové ...

Naše služby: - realizace veškerých pozemních, inženýrských staveb a staveb prováděných báňským způsobem od projektu po realizaci - nákladní vnitrostátní přeprava - prodej širokého sortimentu nápojů včetně dopravy - zámečnické práce, kovovýroba - prodej a montáž plastových oken - realitní činnost, prodej rodinných domů.

Odborný poradce v užití profesionálního diamantového nářadí BL Diamont dle DSA a ISO 9001 firmy BL Diamont. Půjčovna - malé ruční nářadí - stavební stroje.