Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Dřevovýroba - altány, pergoly - zahradní nábytek - autobusové zastávky - dřevěné stavby - střešní konstrukce, krovy. Tesařské a truhlářské práce.

Koupelnové studio, velkoobchod, maloobchod, e-shop - obklady, dlažba - sanitární keramika - vybavení koupelen - vodoinstalatérské potřeby, materiál - topenářské potřeby, materiál - kotle, kamna, armatury. Vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce, revize - vložkování komínů.

Projektová a inženýrská činnost - projekce, projektová dokumentace rodinných domů a objektů. Stavební dozor.

Prodej, dodávka a montáž - plastová okna, dveře. Stavební činnost.

Elektroinstalační práce. Montáž, servis - systémy měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy - čerpadla - vzduchotechnická zařízení.

Výroba, prodej, montáž, servis: - hliníková okna (oken), dveře, fasády - okenní rolety - rolovací vrata - vjezdové brány včetně pohonů - garážová a průmyslová vrata

Sklenářství, prodej, montáž, opravy - autoskla - veškeré sklenářské práce.

Montáž, demontáž a pronájem trubkového, rámového a pojízdného lešení. Zednické a stavební práce.

Kovovýroba, kovoobrábění, zámečnictví. Prodej hutního materiálu.

Topenářství - rozvody vody, ústředního topení, plynu, kanalizace - solární systémy - rekonstrukce a výstavby výměníkových stanic - přestavby bytových jader, rekonstrukce koupelen - zednické a obkladačské práce - stavba komínů, vložkování komínů - stavba krbů.

Architektonický atelier: - projektová a investiční příprava pro stavby bytové, občanské vybavenosti, sportovní, zdravotní - rekonstrukce památek - zpracovávání stavebně technických a stavebně historických průzkumů staveb - urbanistické studie a územní plány.

Kominictví a plynařství. Opravy, revize, montáže - plynová zařízení - plynové kotle - elektrická zařízení. Kominické práce - vložkování komínů, revize, čištění. Topenářské práce - rozvody topení.

Kovovýroba, svářečské práce. Výroba plotů a mříží.

Stavební a zámečnické práce. Řemesla, služby - zednické - obkladačské - zateplování fasád - sanace betonových konstrukcí - zdící a betonářské - sádrokartonářské - podlahářské - zámečnické práce - svářečské práce. Výroba - kovové brány, ploty, zábradlí.

Služby: -pronájem prostor -parkování -strojírenství -autodoprava -zámečnictví -elektroinstalační práce -montáž lešení -prodej písku a štěrku

Stavební činnost, výstavba: - bytové domy - rodinné domy - nebytová výstavba - rekonstrukce - zemní práce

Práce: - řezání plechů a profilů laserem - ohraňování a dělení profilů na CNC strojích - zámečnická výroba a svařování.

Prodej: - elektrické topné panely, tělesa

Tesařství a klempířství - rekonstrukce, výstavba a opravy střech - dřevostavby - pergoly - altány - truhlářské práce - klempířské práce - pokrývačské práce.

Činnost, služby: - výškové práce - sanace mostů a skal - výroba a realizace gabionových konstrukcí - potápěčské práce

Developerská společnost - výstavba, pronájem, péče a správa komerčních nemovitostí.