Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Výroba: - krbové sestavy dle vašich požadavků - kamenické výrobky - rekonstrukce kamenických prvků na budovách apod. - chemické ošetření povrchu kamene - historické kamenictví

Výroba: - lepené nábytkové desky z masivního dřeva - smrk - borovice - spárovky - sesazenky - sušené dřevo. Prodej truhlářského řeziva. Spárovka, schodnice.

Práce: - zednické - obklady - dlažby.

Nabízíme tesařské práce všeho druhu. Realizujeme krovy, bednění schodů, pergoly, terasy a přístřešky. Provádíme i opravy krovů včetně historických.

Montáž, demontáž, stavba a pronájem: -rámové lešení -pracovní, záchytné, ochranné a pomocné lešení -plošin -podií -pojízdné lešení. Prodej lešení, nízké ceny, rychlost a bezpečnost. Montáž, demontáž-10000-15000m2 za měsíc. Působnost celá ČR.

Projekce: - vodohospodářské stavby - vodní elektrárny, rybníky.

Výroba: - okna - dveře - rolety - dopisní schránky - madla - zábradlí.

Projekce, montáž: - topení - voda - kanalizace.

Montáž, dodávka: - topné systémy - měřicí technika - inženýrské sítě - mobilní kotelny.

Prodej: - dlažba - obklady - umělý a přírodní kámen.

Provádíme: - demoliční práce - projektovová činnost - montážní a kompletační práce - stavby na klíč.

E - shop - elektrické ruční nářadí - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje - elektrické nářadí Prodej, servis, e-shop - stavební stroje - elektrické nářadí

Topenářské práce Vodoinstalační práce Servis v těchto oborech

Topenářské práce. E-shop - koupelnové zařízení vany, sanitární keramika Prodej - obklady - dlažby Rekonstrukce - koupelnyzednické práce

Práce: - protlaky pod komunikacemi pro liniové stavby - jádrové DIA vrtání - řezání a vrtání - mikrotunelování.

Nabídka slaboproudých elektrických montáží a instalací zabezpečovací techniky.

Opravy, údržba a rekonstrukce: - bytové fondy (panelové a činžovní domy).

Služby: - elektromontáže a elektroinstalace v oborech slaboproud, silnoproud, projekce, revize.