Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky, vestavěné skříně - altány, pergoly.

Prodej: - kvalitní zábradlí německého výrobce z nerezu a hliníku.

Velkoobchod: -elektrospotřebiče -zkoušečky, pájky, měřáky, autoantény, měřáky, monitorovací techniky, anténní technika, koaxiální kabely, elektroinstalační materiál.

Prodej: - průmyslové zboží.

Maloobchod: - železářství - elektrické ruční nářadí.

Prodej: - plastové výplně otvorů firmy REHAU.

Prodej: - hranoly smrkové a borové - hraněné řezivo.

Prodej: - spojovací materiál - stavební chemie - kotvy, řetězy, lana - tmely, PU pěny, nářadí, nýty, hmoždinky, UNC, UNF závity..

Prodej, montáž: -sluneční clony -markýzy -venkovní termoizolační rolety, předokenní rolety -roletová vrata (průmyslová, garážová) -plastové shrnovací dveře -sítě proti hmyzu -dveře interiérové, shrnovací, lamelové, bezpečnostní -garážová vrata. Zámečnické práce. Instalatérské práce.

Nabízíme: -plastová okna a dveře -dřevěná eurookna -hliníková okna, dveře a fasády -plastohliníková okna -dřevohliníková okna -výměny oken v panelových domech Nejčastěji používané profily: -CLASSIC -CLASSIC K3** -SOFTLINE -ELEGANCE -PRASTIGE.

Keramický a betonový blok. Prodej,velkoobchod,maloobchod: -stavebniny,staviva -značková prodejna výrobků KB-blok, vše za ceny výrobce, krytina o 10% levnější než u výrobce -Knauf-sádrokartonové stavební desky -Ytong-stavební hmota,tvárnice -Bachl-izolační hmoty -Düfa-barvy,nátěrové hmoty, míchání barev -Schiedel-komínové ...

Projekty, inženýrink, výstavba: - čerpací stanice a sklady PHM*.

Velkoobchod a maloobchod: - vybavení domácnosti - dveře, podlahy, obklady/dlažby - ventilace, odpad, plastový program - stavební lišty, obkladové a soklové lišty - koupelny-WC-sanita aj.

Prodej: - základní stavební materiál - tepelné izolace ROCKMIN, ROCKWOOL - lepenky, včetně modifikovaných - zateplovací systémy - střešní krytina ONDULINE - kanadské střešní šindele - střešní okna VELUX, včetně doplňků - zdvojená okna - dveře vnitřní, vchodové, protipožární - nářadí pro stavební řemesla.

Elektromontáže Technické služby Stavební dokončovací činnost

Natěračské a lakýrnické práce Malířské práce Stavební dokončovací práce

Montáž - krby Omítkářské práce

Truhlářství Kompletní stavební činnoststavba - rodinné domy na klíč Zdění domů - bytová jádra Střechy

Montáž - zabezpečovací elektronickésystémyautomatizace provozu - dálkové ovladání - dálkový dohled GSM a GPS Montáž - satelitní TV technika - DVB - S a pozemní DVB - T Elektroinstalační práce - bytová instalace

Opravy - domácí elektrospotřebiče - myčky Opravy elektroinstalací Opravy - pračky

Elektromontážní a elektroinstalační práce