Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavební činnost, výstavba: - bytová - občanská - průmyslové a inženýrské stavby

Činnost: - stavební práce - montáž oken, dveří (plast, hliník, dřevo) - zámečnické práce - truhlářské práce - klempířské práce.

Dodávka, montáž: - vrtané studny - piloty a mikropiloty - průmyslové izolace - zateplení budov - pokrývačské práce

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře, rolety, žaluzie - okenní systémy Gealan - šestikomorové, sedmikomorové profily - stavební kování ROTO.

Velkoobchod: -barvy, laky SAYERLACK -mořidla na dřevo.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů.

Stavební firma: - zakládání staveb - hrubé stavby - sádrokartonářské práce - malířské práce - zednické práce - montáž obklady, dlažba.

Zemní a výkopové práce, údržbu travních ploch či drobné zednické práce Vám poskytne firma Ivo Kernal. Mezi další služby, které Vám mohu nabídnout patří také frézování pařezů, údržba zeleně, zimní údržba a úklid areálů. Sídlíme v obci Havraň, okres Most. Práce, služby: - zemní a výkopové práce - drobné zednické práce - údržba zeleně - sekání ...

Velkoobchod: - průmyslové těsnění - spojovací materiál.

Prodej: - koupelnový nábytek - koupelnové skříňky - vany, rohové, masážní, obdélníkové... - sprchové kouty - sprchové boxy a panely - vodovodní baterie, umyvadlové, sprchové, bidetové - koupelnové doplňky - umyvadla - WC, klozety, bidety - akční koupelnové sety - obklady a dlažby - LED osvětlení - hydromasážní systémy - ...

Nákladní autodoprava - kontejnerová doprava - přeprava pevných a sypkých materiálů - odvoz stavebního odpadu. Zemní práce.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - zateplování fasád - betonové potěry - sádrokartonářské práce - vodoinstalatérské práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Činnost: - zemní práce - výkopové práce - úprava terénu.

Naše služby: - lakovna, metalizace - tryskání - antikorozní ochrana - výškové práce.

Topenářské a instalaterské práce Prodej instalaterských potřeb

Služby - stavbyvedoucí - technický dozor - projektování.

Zámečnická výroba - schody, zábradlí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - svářečské práce. Elektromontážní práce - montáž a opravy osvětlení - opravy energetických rozvodných zařízení - průmyslová instalace. Inženýrská činnost - dozory staveb - zajištění investičních celků.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů, rodinných domů a bytů - zemní a výkopové práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader - zateplování objektů - elektroinstalační práce - klempířské práce.