Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Výroba. servis: - speciální vozíky na úpravu ledu-rolba - značky HYDROSTAT.ELEKTRIC.

Zabýváme se výrobou a montáží: - plastových oken - dveří - zimních zahrad - výloh - žaluzií - rolet - vnějších a vnitřních parapetů. Dodací lhůta se u nás pohybuje v rozmezí 3 - 4 měsíců. Poskytujeme 5-ti letou záruku.

Výroba a montáž - čistírny odpadních vod - úpravny pitných a průmyslových vod Inženýrská činnost - pro vodohospodářské stavby

Výroba, montáž: -plastová a hliníková okna a dveře

Vodo topo plyn - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - zámečnické práce. Rekonstrukce objektů, půdních vestaveb. Rekonstrukce koupelen.

Brousírna skla, sklenářství - zasklívací práce - sklenářské práce - zpracování plochého skla.

Podlahářské práce - pokládka dřevěných podlah - monáž lamináových podlah - parkety, masivní podlahy - pokládka PVC podlah a koberců.

E-shop: - vodní filtry na konečnou úpravu vody v domácnosti od českého výrobce společnosti AQUA AUREA s.r.o. Zasílací adresa: Duchcovská 2602 415 03 Teplice 3 – Řetenice

Činnost: - rekonstrukce domů a bytů - zateplování fasád - tesařské a pokrývačské práce - rekonstrukce koupelen - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce - topenářské práce - malířské práce - podlahářské práce - renovace parket - pokládka dřevěných podlah - truhlářská práce - montáž - vestavěné skříně, kuchyňské linky.

Výroba: - strojírenská výroba - zámečnická výroba - ocelové konstrukce - logistické a skladové prvky - kontejnery, palety, regály, stojany, drátěné kontejnery, transportní vozíky - laserové řezání - kovoobrábění. Výrobní závod: Hrobčice 106 417 57 Hrobčice

Výroba: - ocelové konstrukce - balkony, vrata, zábradlí, vazníky, schodiště, ploty, brány - kovovýroba - ocel, nerez, hliník. Pobočka Karlovy Vary tel.+420 608 171 638 kvary@mdk-metal.com

Stavební firma: - montáž plastových oken a dveří - zednické práce - rekonstrukce bytových prostor - výstavba a rekonstrukce koupelen - bytová jádra - sádrokartonářské práce - zimní zahrady - ploty - úprava venkovních prostor.

Činnost: - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce - truhlářské práce - pokládka plovoucí podlahy, koberce, PVC.

Velkoobchod, maloobchod: - zdravotní a sanitární keramika - koupelnový nábytek a doplňky - vodovodní baterie - vany a sprchové kouty - obklady a dlažby.

Elektroinstalace: - průmyslové - bytové - včetně revizí a přihlášení.

Výroba a velkoobchod: - tepelné a zvukové izolace ze skleněných vláken v podobě rolí a desek ROTAFLEX.

Výroba, velkoobchod, e-shop: - čisticí a prací prostředky - malířské barvy - prskavky - koupelové soli.

Jaroslav Jehlička provádí: - sádrokartonářské práce (montáž sádrokartonu - příčky, podhledy) - kompletní rekonstrukce koupelen - omítky, šlechtěné omítky, štuky, betony - zateplení budov - oplocení pozemků - malířské práce - rekonstrukce bytů a domů.

Společnost KOTLE SÝKORA, s.r.o. se specializuje na vytápění budov. Služby v oblastech - automatické kotle na pevná paliva, elektrokotle, tepelná čerpadla, solární ohřev: - demontáž a likvidace starých plynových kotlů / elektrokotlů - montáž plynových kotlů / elektrokotlů - záruční a pozáruční servis plynových kondenzačních kotlů - záruční a ...

KLEINER s.r.o. se zabývá projektovou činností ve výstavbě. Zajišťujeme: - pozemní stavby - zkoušení a diagnostika staveb - vodohospodářské stavby - specializace stavby zdravotně-technické - technika prostředí staveb - specializace vytápění a vzduchotechnika, zdravotní technika, elektrotechnická zařízení - měření objemové aktivity radonu.

Firma OK-STAV Kamila Krejčího je stavební firma. Naše stavební firma vykonává následující činnosti: - provádění staveb, včetně změn, udržovacích prací na nich a odstraňování - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost ve stavebnictví - technická pomoc ve stavebnictví - dozorování staveb, zpracování cenových rozpočtů a ...

Karel Pospíchal provádí truhlářské práce. Výroba: - z masivu - schody (bez použití kovových prvků / nešroubované) - zábradlí - skříně - postele - dveře - nábytek z masivu - kuchyně - kuchyňská dvířka s vitrážemi - krbové řísmy - pergoly - stavba krovů.

Stavební společnost JTS STAVBY s.r.o. se zabývá: - výstavba rodinných domů na klíč - výstavba inženýrských sítí - výstavba zpevněných ploch - výstavba bytových domů - výstavba průmyslových staveb - výstavba staveb občanské vybavenosti - dopravní a inženýrské stavby - výstavba obchodních a komerčních center. Provádíme: - inženýrská ...