Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Truhlářství. Výroba - dřevostavby - kuchyňské linky - vestavné skříně. Hodinový manžel - údržba zahrad - drobné elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce.

Geologické práce - posudky pro výstavbu rodinných domů - geologické průzkumy pro stavební účely - inženýrskogeologické průzkumy pro výstavbu rodinných domů - geologické dozory na stavbách - hydrogeologické práce.

Vodo topo plyn - plynoinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce. Dodávka, montáž, servis - plynové kotle.

Činnost: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - provádění inženýrských a dopravních staveb

Projekční kancelář: - projekce staveb - návrhy interiérů - urbanismus

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -topná a ohřívací zařízení -zařízení pro velkokuchyně

Tesařské a pokrývačské práce - výroba a stavba krovů - rekonstrukce krovů a střech - opravy roubených a hrázděných staveb - pergoly.

Služby: -zahradní architektura -návrhy zahrad -realizace projektů -prodej nářadí zn.Fiskars

Rekonstrukce domů a bytů - malířské a natěračské práce - výškové práce - opravy a zateplení střech - klempířské práce - elektroinstalační práce.

Projekce: - pozemní stavby - rodinné domy - bytové domy

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně -koupelny -kancelářský nábytek -obývací stěny -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje

Služby: - instalace, montáž, projekce a revize elektroinstalace a hromosvodů.

Služby: - pneuservis - půjčovna přívěsy - půjčovna montážní plošina - zemní práce - kontejnerová doprava

Instalace, revize, opravy - zabezpečovací technika. Instalace společných antén a satelitů. Elektroinstalační práce - revize - elektromontáže silnoproudu. Měření a regulace tepla.

Územní plánování, architektura, pozemní stavitelství - projektové dokumentace staveb - architektonické studie a návrhy staveb a interiérů.

Výstavba, prodej: - bazény - příslušenství

Služby: - bezpečnostní agentura - úklidové služby - správa a údržba budov - elektroinstalace

Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - rodinné domy - nebytová výstavba - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zemní a výkopové práce

Stavební činnost: - rekonstrukce - revitalizace

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce

Výstavba, služby: - inženýrské sítě - kanalizace - vodovodní přípojky - čištění a kamerová inspekce kanalizace Výroba: - plastové šachty, jímky Odvoz stavebního odpadu (štěrk, beton, písek) a sutě Dodávka výměníkové stanice tepla.