Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Projekce, projektování: - železniční stavby: - trakční vedení - elektrický ohřev výhybek - ukolejnění - veřejné osvětlení - fotovoltaické elektrárny

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - podlahový materiál.

Výroba, prodej, montáž: - plynové sálavé topení RADI-HEAT.

Sádrové omítky a lité podlahy - dodávky hrubých staveb - stavby na klíč - strojní omítky - lité anhydritové podlahy - epoxidové podlahy - sádrokartonové konstrukce - zateplovací systémy - rekonstrukce staveb - fasády - speciální povrchové úpravy – benátské štuky, betonimage - malířské a dokončovací práce.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce budov i bytů. - projektová dokumentace - zednické práce - horolezecké a výškové práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce -odborné posudky staveb - stavební dozor - vnitrostátní i mezinárodní autodoprava.

Služby: -investorské -projektová činnost. Správa bytů a domů Klíše.

Provádím: - výměny vodovodních baterií - připojení automatických praček - připojení myček nádobí - výměny WC, umyvadel, dřezů a ostatních zařizovacích předmětů v domácnosti - instalace a opravy vodoinstalace a vytápění - výměny pracovních desek kuchyňských linek - výměny radiátorů.

Provádíme: - pokrývačské, klempířské a tesařské práce.

Montáž, servis: - plynové kotelny - olejové kotelny - plynové infrazářiče - topné systémy - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle na pevná paliva, krby, krbové vložky - akumulace. Rozvody plynu STL*, NTL*. Obchodní, montážní a servisní zastoupení firem: - VIESSMANN - KASPO.

Práce: - elektroinstalační - elektrorevize

Návrh, montáž: - vodotěsné izolace - tepelné izolace - zateplení střešních plášťů. Navrhování a provádění veškerých izolačních prací.

Zednictví - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce koupelen - malířské práce.

Prodej: - filtry pro úpravu vody - změkčovače vody

Služby: - prodej, montáž, servis sprchové kouty, boxy a vany od společnosti Roltechnik - vodoinstalace - montáž kuchyní

Realizace: - koupelny, kuchyně - interiéry na klíč. Rekonstrukce a modernizace: - byty a rodinné domy.

Prodej, maloobchod, montáž: - podlahové krytiny - dřevěné dveře

Prodej, maloobchod, montáž: - podlahy - dřevěné dveře

Služby: -úklidové práce -vyklízecí služby -malířské a lakýrnické práce -údržba zeleně

Prodej, montáž: - rolety - žaluzie - markýzy - sítě proti hmyzu Zasklívání balkonů.

Služby: - malířské a natěračské práce.

Výroba, prodej: - spojovací materiál - hmoždinky - výrobky z plastů - výroba spojovacích materiálů - výroba elektromateriálů - lisování plastů - hmoždinky do sádrokartonů - zateplovací hmoždinky - uzlovací hmoždinky - univerzální hmoždinky - šrouby - vruty - kotvy - zpracování plastických hmot

Sklářská dílna. Výroba: - foukané sklo - oční protézy - laboratorní sklo - dekorativní předměty - dýmky, šlukovky.