Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - dřevěná okna, dveře

Výhradní zastoupení firmy GIRA SRN. Dodávky: - elektroinstalační materiál - zařízení pro domovní komunikaci. EIB (Evropská instalační sběrnice): - dodávky zařízení, poradenství, projekce, montáž, servis. Certifikace EIBA BRUSSEL. Certifikace zařízení EIB EZÚ PRAHA.

Údržba zeleně. Lesnické práce. Zemní a stavební práce.

Poradenství v oboru a internetový prodej úpraven pitné, podzemní a povrchové vody a čistíren odpadních vod, septiků, jímek a zemních filtrů pro domácnosti a firmy. Odběry vzorků vody a jejich analýza v akreditované laboratoři. Vystavení posudků.

Údržba zeleně. Lesnické práce. Zemní a stavební práce. Malířské a natěračské práce. Zednické práce.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek na míru - vestavné skříně.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce komerčních a bytových objektů (klasická výstavba, dřevostavby) - návrhy a realizace interiérů. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - zárubně - schodiště z masivu a deskového materiálu.

Práce: - klempířské - pokrývačské - hydroizolační.

Zednictví - stavební a zednické práce - hrubá stavba - sádrokartonářské práce - izolační práce - rekonstrukce bytových jader - digitalizace stavebních výkresů.

Stavba, výstavba: -rodinné domy Práce: -zateplování budov -rekonstrukce Projekční práce.

Zámečnictví. Naše služby: - zámečnické práce - výroba z nerezových ocelí - kovovýroba - zpracování kovových materiálů - soustružení - frézování - stříhání - pálení - vrtání - ohýbání - svařování - ohraňování.

Projekce, výstavba bazénů, staveb, závlahových systémů, oplocení sportovišť, průmyslových hal - výkopové práce - stavby altánů a zimních zahrad - dřevostavby. Zpracování projektů zahrad, firemních objektů a veřejných prostranství - realizace zahrad na klíč - poradenské služby v oblasti zahradní architektury - terénní a sadové úpravy ...

Instalace, montáž, servis, revize: - elektronická zabezpečovací signalizace - EZS - elektrická požární signalizace - EPS - kamerové systémy - CCTV - perimetrická ochrana - P - ochrana zboží - OZ - připojování systémů na pult centralizované ochrany – PCO - připojování radiových vysílačů na PCO - připojování přes síť GSM - domovní ...

Činnost: - montáž odvětraných systémů fasád - pokládka, realizace kamenné koberce - hydroizolace

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické

Stavební činnost, výstavba, služby: - bytová - rekonstrukce - zemní a výkopové práce - instalatérské, zednické, topenářské - elektroinstalační, malířské

Práce: -zednické -rekonstrukce bytů a domů

Prodej a montáž: - střešní krytiny včetně příslušenství - poradenství zdrama - specializace na lehké krytiny, střechy na klíč, izolace střech.

Projekty požární ochrany: -nových staveb -rekonstrukcí. Projekty pozemních staveb. Posuzování požárních nebezpečí.

Práce: - zednické - zateplení fasád - sádrokartonářské práce

Stavitelství: - rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytů, koupelen - zateplení domů

Výroba: - ekologické pelety ze sena a slámy Montáž: - kotle