Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Provádíme: - revitalizace budov a domů - tepelná čerpadla - zelená úsporám - rekuperce - stavba bytových domů - projekční činnost a inženýring.

Firma Ekoplyn. Naše služby: - vodoinstalace, instalatérské práce - rekonstrukce koupelen - montáže nového topení, rekonstrukce starého vytápění - montáže podlahového vytápění, rekonstrukce kotelen - montáže plynovodů a přípojek - revize plynových zařízení - montáže i demontáže vnitřní i venkovní kanalizace - opravy ...

Prodej, servis: - domácí spotřebiče. Prodej obkladů a dlažeb RAKO.

Návrhy a realizace - interiéry Výměna - okna - dveře Stavba a rekonstrukce - rodinné domy - garáže - občanské stavby - bytové jednotky

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství

Provádíme: - vodoinstalatérské a topenářské práce - montáže vzduchotechnických zařízení. Nabídka plynových kotelen, regulačních stanic a plynovodů.

Výroba, prodej: - dřevěné obaly - atypické dveře - oplocení.

Výroba, dodávka, montáž: - okna LINEURO IV 68 - vchodové dveře - okna zdvojená LINAT.

Prodej a servis armatur - pojistných, přepouštěcích, redukčních, regulačních a uzavíracích ventilů, odvaděčů kondenzátu. Šoupátka, klapky a další pro vodárenský průmysl. Kompletní nabídka ventilů pro ochranu tlakových nádob - ventily pro přetlak/podtlak, průtržné membrány.

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál.

Projekční a inženýrská kancelář: - vodohospodářské stavby

Navrhujeme a montujeme hromosvody, uzemnění a jímací systémy. Osobně projdeme objekt a najdeme řešení pro elektroinstalace, rozvody i nové potřeby majitelů. Provádíme povinné revize.

Výroba: - nábytkové, rozvaděčové, elektronické, průmyslové zámky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - koberce - podlahové krytiny.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

-Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Poskytování služeb pro ...

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Rekonstrukce koupelen, bytových jader, sádrokartóny, obklady a dlažby, zateplení fasád a domů, výstavba RD, rekonstrukce domů, veškeré zednické práce, elektroinstalace, vodoinstalace, tesařské práce.

Provádíme: - zemní a výkopové práce.

Montáž: -vodoměry -vodovody -kanalizace -topení.

Prodej: - tepelné izolace Knauf insulation - izolační materiály pro stavebnictví i pro průmysl.

Maloobchod, prodej: - truhlářské a kutilské potřeby - dřevo, dřevěné materiály - kování - úchytky - dveře.

Půjčovna rámového fasádního a pojízdného lešení. Nabízíme mobilní oplocení, mobilní zábrany stavební stojky, shozy na suť, výtahy a dopravní značení. Poskytujeme montáž i demontáž lešení. Nabízený sortiment je možné zakoupit také na našem e-shopu elpa-leseni.cz .